Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saskasok

barbarella
jeej dakujem ti:)))akurat si balim veci a este co to doma robim lebo potom tak skoro nebudem nic robit:)zajtra som zvedava ako to bude prebiehat ale dufam,ze vsetko bude o.k.potom sa ozvem co ako.Baby myslite na mna:)))idem skusit spat lebo rano tam mam byt pred osmou takze o siestej startujeme....PAAAAA

Zuleko

Leus
fúha netuším ako to je..lebo ja si myslím,že aj keď je reopka tak ty platíš normálne za nové imploše akutár za cenu OP neplatíš,ak sa nemýlim,takže neviem ti naozaj povedať.

leus

zuleko
inak ako to je keby nahodou mala byt reopka a ja odmietnem chirmed a chcem ist k inemu lekarovi, plati mi ta zaruka na imlose aj inde alebo sa to vztahuje len na kliniku kde som bola operovana?
a co sa tyka aj kontrol, iny lekar by sa ma asi neujal ze?

bibi001

barbarella.. ja idem do interkliniku ku raczovi. Este vo stvrtok druhu cast predoperacnych vysetreni a v utorok idem na to. :) ty ides ku komu? ja mam aj modelaciu aj implos tak nech pri mne stoja vsetci svaty :)

zullu1234

bola v maji a predtym chodila aj na konzultacky viackrat a myslela ze to aky je ze je to jeho povaha, ale postupne jej to dochadzalo,po reopke sa hned vyparil a bolo po vtakoch

Zuleko

zullu1234
To ma mrzi,čo sa stalo tvojej kamarátke,kedy tam bola operovaná?Keď bola na Op,tak bol ešte v poriadku?

zullu1234

moja kamoska je taka ta trpitelka, ona nikoho na internete ociernovat nechce, ja som jej butlava vrba uz par mesiacov a viem cim prechadza, vobec nedala na ten chirmed ci ako sa vola dopustit, ze aki su milucki a zlatucki, a teraz to ma,... kacmar nikde, ten druhy o nicom,ma to tak se....., ze keby som mohla, tak mu .....