Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

macka7

to je škoda mohla si dlhšie oddychovať a zotavovať sa :)) ale tak po 10 dnoch to už hádam zvládneš :)

mne robili sono v apríli tak to im stačilo nemusela som ísť na nové ....
bože toľko nás tu je že ja už neviem kedy a kam to ideš na tu opku???

zullu1234

leus
v KE, neviem nazov ale klinika je na mojmirovej, ani meno terajsieho jej doktora neviem, ale je vraj starsi so skusenostami, a vraj nebol nadseny z toho, co ma napravat, ale zatial sa zda, ze sa im to podarilo,joj uz ma niekedy nebavi o tom pocuvat, ale aj ju lutujem, ved chcela len mat krajsie prsia ako tu vsetky dievcata...

zullu1234

dievcata,
drzim vsetkym co maju problemy palce, hlavne sa fakt dobre dopredu informujte na tych doktorov, to forum tu mate super, je fajn ze sa tak podporujete, kamoska pred operaciou na take nechodila a asi mala, ale mozno je to aj o stasti

Zuleko

zullu1234
Ja naštastie nemám problém,a aj keď som niekedy mala problém,vždy ho boli ochotní riešiť,preto ma mrzí ako to všetko dopadlo.

zullu1234

kamoska platila komplet plnu cenu na inej klinike, uz jej muz zakazal ist do chirmedu, ani ten magdo nie je ziadny zazrak, bol rad, ze sa jej zbavil....a ich svedomie by som chcela mat, zhrabnut prachy, dovrzat a povedat, ze nevie co s nou ma robit, toto je pristup?