Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

chiquititaa

iste take zdrave obavy su na mieste, ides do neznameho, je to prirodzene :) ale take ze sa nezobudis si ani nepripustaj, pozri kolko nas je tu zobudenych :) drzim palce..kedy to ides presne? a ku komu a ake implantaty? ak sa mozem opytat :)

chiquititaa

Lucia3110

dakujem, neviem preco mi zrazu nastal taky strach o zivot pritom to je moje rozhodnutie podstupit tuto operaciu. Mozno tym ze ma strasia ze sa vselico stalo...nech uz to mam za sebou, zavidim ti :-)

Lucia3110

chiquititaa

narkozy sa vobec neboj, to je najmenej :) zaspis ani nevies ako..vobec ani nemysli na take veci, predsa je tam skuseny anesteziolog, ktory presne vie co ma robit..ja osobne som bola teraz piatykrat pod narkozou a som tu..z vlastnej skusenosti by som povedala, ze mi to bolo skor prijemne :)

ewel007

lilabmw

no ja osm si zatial podprdu nekupovala, iba som si jednu skušala kamoškinu :))
preto som chcela vedieť..jasné že je skoro ved ešte na ten konečný efekt počkam :) a aj tak je tato podprda zatial pre mňa istotka a ešte ju musím nosiť tie 2-3 týždne, len ma to tak zaujímalo :) mam 500ml gulate

chiquititaa

ahojte, ja mam termin na prsia koncom septembra, strasne sa bojim narkozy :-(( moja mama ma strasi ze sa nezobudim mam deticky ktore milujem tak na to teraz stale myslim a namiesto tesenia sa strachujem...este som jej to ani nepovedala ze som uz objedanana..

lilabmw

ewel007

ja som si tiez po 2 tyzdnoch kupila Dcka boli mi dobre tak tak, a po usadeni odpuchnuti su mi lepsie Ccka a niektore Dcka .Je predcasne kupovat nejak vela poprd lebo sa ti zmensia asi o 2 cm ked sa usadia aj odpuchnu a bude ti aj mensi kosik sediet uvidis podla mna.Ake mas implose?

lilabmw

saska k

kedy mozes chodit to neviem ja som nosila tusim 4,5 tyzdnov pooperacnu a potom uz normalnu a doma potom uz kolko krat aj bez nej alebo ked som si dala saty tak bez.Ale to zalezi na tebe ci sa budes dobre bez nej citit a tak ci ta to nebude tahat alebo co.A my sme sexovali tie 3,4 tyzdne s podprdou bohuzial lebo pri prirazani to neni vobec prijemne bez boleli ma ked sa hupali :-D

ewel007

ahojte babulky

idem sa zase trošku vypitovať, je mi lepšie tak od nudy neviem čo :))
včera som si kupila podprdu, ha :)) neviem ako to bude a čo mi bude dobra, som ešte lne neičo cez dva týždne po opke ale velkosť D je po našom babskom :D aka ?

Lucia3110

angie77

dneska faajn, spala som od pol jedenastej do pol stvrtej bez prestavky, potom som si musela flector dat lebo som zacala mat bolesti, hned zabral tak som este do siedmej pospala kym nas zacali psy budit :) ale je mi fajn, vcera som sa vecer bola dokonca aj prejst trosku :D
na kontroly budem chodit do BB do Essurclinic..v pondelok mam prvu

angie77

saskasok

...drž sa dnes, budeme na Teba mysliet a potom vítať novú ceckaňu :)

Lucia3110

..ako sa dnes cítiš? lepšie kúsok? na kontroly ideš chodiť do ZV či do BB?