Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka7

kvet

áno veľa veľa nás je:)) aspoň sa takto dá vymeniť si skúsenosti, v mojom okolí nemám teda takého nikoho , všetky kamarátky v mojom blízkom okolí sú od prírody obdarované:)
tých 10dní sa budem modliť nech to stačí, lebo ma šľak trafí v robote
:-)idem mládekovi začiatkom októbra

bodka_

saskasoj
gratulujem :-)) dnes budes trosku ubolena,ale zajtra bude lepsie. V podprde su tie prsia mensie. dost stahuje. zajtra ked pojdes na prevaz,zober si mobil,nech ta odfotia :-)) Inak kolko to mas ml?

saskasok

ahojte baby tak uz som po isla som rano prva ,po naladovke bolo veselo a potom si uz pamatam len utrzky.doobedu mi nebolo bohvie ako ale potom v poho.ked lezim je to o.k.pri vstavani to boli no ale co by som chcela prvy den opky,baby aj vam sa zdali v tej podprde male?este som ich nevidela az zajtra ....

Lucia3110

chiquititaa

a preco by si nemohla? :) a uz sa neboj tolko...dr. Ocenas je skvely odbornik, dobre si si vybrala..a kde ta bude operovat?

chiquititaa

Lucia3110 priznam sa nedavam si implantaty len idem na modelaciu-mastopexiu mam velk.C len ich chcem mat hore kde maju byt :-)) ale taka tema tu nie je ! a keby aj nikto tam nie je :-( tak mozem to tu prezivat s vami ? ;-)

Bibi 001 presne, aj ja stale hovorim nech uz to je za mnou...
baby idem 20teho rano na 8mu...ku dr.Ocenasovi

bibi001

aj ja sa obavam narkozy.. nech uz je to rychlo za nou. lebo teraz mam len cas na spekulovanie a napadaju ma take scenare ze dovi :D