Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirka545

Kvet11
skus navštiviť chirurga, on bude vedieť o čo ide. Dufam že sa môže chodiť na kontrolu kedykolvek ak sa vam niečo nepozdava.

Mirka545

Ak budem mať uver z tatra banky 2000 eur tak musim splatiť 3500 eur. Na dva roky. A ak na klinike preplatim ako spomínaš 300-400 eur tak sa to oplati podla mna pre tých čo nemaju v hotovosti a musia si brať uver. Hm?

Zuleko

Mirka545
Moja kámoška bola na Op na spátky a preplatila niečo medzi 300-400 eur,takze dost!Neoplatí sa to podla mňa:/

Mirka545

Ahojte, chcela by som sa opýtať neviete či sa oplati operácia na splatky priamo od kliniky? Neviete aky je tam urok-preplatenie navyše za operáciu? Alebo je lepšie z banky uver?

kvet11

baby neviem ako to mám opísať ale ja mám taký divný pocit v pravom prsníku zo spodu ako keby mi tam niečo behalo alebo sa prelievalo ako keby som tam mala nejakú guličku a chodí si s ľava do prava.....

mate aj vy taký pocit alebo tie čo ste po opke dlhšie cítili ste také niečo?? som asi šibnutá čo??? :))

bimbi

Lucia3110, saskasok
Gratulujem babule k novym prskam, super, ze to mate za sebou,,tak uz len trpezlivost pri zotavovani a potom sup vystrihy po pupok :)

kvet11

macka7

áno toto fórum je super veľa sa tu dozvieš aj baby poradia a podporia :))
určite budeš spokojná ako s pánom doktorom tak aj s klinikou všetci sú veľmi milý.... a aké si ideš dať robiť prsia ak to nie je tajnosť :))

chiquititaa

nesmieš to tak brať že čo ak sa nezobudím mňa to tiež pár krát napadlo ale všetko je o psichyke musíš si povedať že všetko bude o.k. :)) veď pozri koľko nás tu je a všetko v pohode a anesteziológ vie koľko tá môže uspať tak odožeň preč tie zlé myšlienky :))

february

bodka_

a ty ako? Ako s novými prskami?

Bambulkova

často na teba myslím, vôbec sa neozývaš, pochváĺ sa nám trošku ako prská, už mäknú? A detičky poslúchajú?

february

macka7

ahoj moja, ja som bola tiež u Dr.Mládeka a v pondelok boli 3 týždne, tak ja som si tým prešla že som musela nastúpiť skoro do roboty, dalo sa to zvládnuť ale sedieť toľko hodín za PC a nemôcť si ani na chvíľu ľahnúť bolo dosť ťažké,a to som nemala nejaké extrémne bolesti, len organizmus je ešte slabý.Tak to je fajn že sa Ti dá byť aspoň tých 10 dní doma,každý deň navyše je len k dobru...

macka7

february

ty si kde bola operovaná a koľko už máš od opky? ..:)dakujem ti micka inak za radu, ostávam doma teda 10dní