Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Ahojte kocky,

tak v prvom rade gratulujem vsetkym, ktore to maju za sebou a prajem skore uzdravenie :) Mne sa to tiez krati, kazdy den si v kalendariku odskrtavam dni :D Idem 24.10. ku Dr. Mladekovi a velmi sa tesim, fakt, ze uz sa mi aj o tom sniva :)) A s tym Chirmedom, no co k tomu dodat, ja som uz v lete vedela, ze Dr. Kačmar droguje, tiez som to tu nacrtla... Vidis Vladka, Bozie mlyny melu pomaly, ale isto :) Ide este niektora z Vas na op v tom case, kedy ja? Viem, ze macka7, ale Ty ides skor joooj :/

Lucia3110

ewel

hej citala som to vtedy len vcera ked som to na sebe zbadala ma to nenapadlo :) ale preco to mam na rebrach :DD resp. mala som lebo dnes to uz necitim

ewel007

kvet, Lucia

presne minulý týžden som to riešila a j ja a mala som to v takom čase od opky, trvalo to cca 4-5 dní už je potom, su to bublinky, ktoré aj mňa vystrašili, takže kočky môžte byť vklude ak o aj mňa tu baby s fora ukludnili tak aj bolo :))

bodka_

february
dobre :-) ja som mala vcera tri tyzdne, skusala som nejako podprdy, ale ked si dam sportovu, to mam pocit, ze nemam na sebe nic a ked nejaku s kosticami, tak to ziadna mi este nesedi :-DDD
ale zda sa mi, ze trosku zmäkli a ty? ako tvoje prska?

lilabmw

saskasok

v podprde sa ti budu zdat no mozno mensie ,mne skor pripadali giganticke v podprde a potom bez uz sa mi az take velke nezdali tak neviem uvidis ked si das podprdu dole ale su teraz opuchnute takze v konecne fazy budu uplne ine :-)

lilabmw

kvet11

prelistuj si asi 3 strany dozadu tam sme to riesili ano mali sme to viacere do 2 tyzdnov by to malo zmiznut teda aspon mne.Ja som to hlavne pri predklone citila takze ziadna panika :-)

lilabmw

chiquititaa

dobre si si vybrala urcite budes spokojna ako tak citam zacal byt trosku viac ako doteraz preferovany co je super tesim sa z toho :-) a co ides len zdvihnut ci aj implose?

Lucia3110

bimbi

dakujem (: no uz ostava len vydrzat, rana byvaju velmi krute, ale cez den je to ok..a vecer sa aj prejdem okolo domu :)

kvet11

ja mam presne to iste ale vobec nie na prsiach, ale tam kde konci podprsenka, niekde na rebrach :D vcera som to zbadala a riadne som sa zlakla :D netusim co to je