Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquititaa

Lucia3110 v Puchove je to najblizsie, dnes sa pojdem objednat na predoperacne dufam ze vsetko bude ok lebo vcera som mala zvysenu tepl.a boli ma hrdlo tak sa poctivo liecim :-(

kvet11 dakujem ;-)

lilabmw len zdvihnut to zatial staci :-)

baby inac teraz este neni taka zima ze na bundy a tak, dufam ze to pod trickom moc nevidno ?? lebo nikomu som toto moje secret neprezradila ...

skoricka

leus

Ano, som z Ke, ale idem do Nitry radsej...Hovorila mi to jeho dobra kamoska, chcela ma vystrihat pred nim, lebo ja som sa tam chystala...

february

navrhol mi extra vysoky profil, gulate, nagor, 460 ml, rez prsnou ryhou...Ty si uz spokojna so svojou hrudou? :) velmi pekne mas urobene, uplne prirodzene

february

saskasok

aj ja sa pripájam ku gratuláciam k novým prskám a prajem skoré zotavenie, nech máš z nich len radosť!

Skoricka

ten čas ubehne strašne rýchlo a aké imploše si ideš dať?

february

bodka_

tak dá sa, cez deň v pohode ale v noci sa veru niekedy zobudím na bolesť v prsku,ale len v pravom,to dajako neposlúcha a ešte ma trápi a ráno sú stuhnuté, potom je už ok.Ja som si včera tiež skúšala podprdu, ktorá mi kedysi bola dobrá, nie s vypchávkami,len vystužená, ale des, jednak som ich tam nevedela uložiť a jednak mám nenormálne citlivé bradavky, až bolavé...športovú som si kúpila C-éčko,ale tak je mi dáka malá,ale celkovo vyzerá taká malá, nie žebysom mala také mega prsia :) mám ju len keď periem ten korzet.S tým mäknutím, neviem,trošičku sa aj mne zdá,ale ešte sú tuhé dosť...trpezlivo čakám a opatrujem si ich len nech sa pekne zahoja :)

skoricka

a este sa chcem opytat na sex :D Teraz ked mate krasne prsia, tak Vasi chlapi su ako na tom? Ja sa uz teraz bojim svojho chlapa, ze co so mnou bude robit :D nieze hned otehotniem este :D