Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

chiquititaa

ani ja som nemala obvazy, este na sale ma navliekli do podprsenky to si normalne aj pamatam, uz som zacinala vnimat..a pod nou som este prelepena kadejako :) no neviem ako na tej klinike kam ides, mne doniesli par hodin po operacii piskoty, celu misku som zjedla :D a vecer sa ma pytali ci chcem nieco jest ale nebola som uz hladna..a dali mi tam taku koselu co sa vzadu zavazuje ale ja som mala aj svoj taky bavlneny zupan s kratkym rukavom..

chiquititaa

Lucia3110 a este mi kazali pyzamo alebo nieco vpredu na gombiky...nic take nemam...musim asi kupit aj ty mas take ?

chiquititaa

Lucia3110 jemine, mne povedal ze nebudem mat obvazy len tu ich podprsenku co treba kupit...ja som inac myslela ze ma objednaju nejak na zimu bola som v auguste na konzultaciu a hned mali pre mna terminy 13teho a 20teho tak som vzala 20teho neskor :-)
inac, mam si vziat aj nieco jest alebo sa spolahnem na nich? co vecer davaju..;-)

Lucia3110

chiquititaa

liec sa pekne, aby ti to dobre dopadlo..a inak, dost to vidno..ale ja vychadzam z domu iba vecer ked uz neni teplo na 15 minut okolo domu..naj su take tie sportove tricka alebo mikiny alebo ako by som to nazvala s kratkym rukavom, kapucou a vpredu na zips, to je moj momentalny outfit :D

february

skoricka

tak to budeš riadna prsatica, som zvedavá...
inak ďakujem, ale na tých fotkách sa mi zdajú strašné, modrinové, aj asymetria tam bola, možno opuchom také divné, už sa troška zmenili,myslím že k lepšiemu, v pondelok bude mesiac tak pofotím, spokojná budem až keď bude všetko v poriadku aj o polroka, inak jasné pred a po sa nedá porovnať, však už mám prsia :)

skoricka

leus

vies co, ani neviem, ale ze uz nedobre vyzeral...som rada, ze som tam nesla kazdopadne. Ty si tam bola operovana? A s Magdom co? Ved on tam sam nemoze ostat :D on ani je plasticky chirurg, ci?

Liliana65

barbinka

ahoj, mne to doktor nekázal, tak som nerobila nič, čo by nepovedal :) i ked čítala som to tu a rozmýšlala som nad tým, ale radšej som to nechala tak