Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

kvet11
no dufam lebo ja teraz mam malinke prsia ze ci to nebude moc skok .ale tak zase dr. červen vie co robi. termin mam februar takze je to este daleko. v pezinku ale mozno sa termin aj posunie ked niekto vypadne.uz sa tesim aj ked mam strach torsku :D ale to prejde

barbinka84

prsatice :D

nekupovala si niektora z vas podprsku ahh bra,,,rozmyslam o nej,ale nwm ci sa vyplati,,,ci to plni ucel ,,vdaka

v girl

kvet11
micka ja som uz po kontrole bola som dnes o 10h. dr. povedal,ze mam prsicka pekne zahojene a uplne mäkkucke o tyzden mozem nosit normalnu podprdu :) som mu povedala,ze fungujem ako keby som ani nebola operovana..uplne sa tesim,ze je vsetko v pohode :)

gabbyy
sakra neviem :( toto som sa chcela dnes opytat na kontrole,ze aky mam profil.lebo mala som mat 350ml vysoky,,ale lekar mi pocas operacie dal inu velkost.dal mi 390ml ale neviem aky profil.dnes mu napisem a opytam sa. mam znacku Nagor MR 390 cc. ale vobec neviem co to znamena hehe :)

barbinka84

si zlata tvoj hlas pomohol tiez :))) dakujeem...a s prsiami som uplne spokojna..pan doktor vybral velkost akurat pre mna a ja sa velmi tesim,lebo predtym som bola hrozne plocha.blee

iwon

ahojte,uz minule som sem pisala ale akosi ma vsetci odignorovali...mam foto v galerke ale je zmenene heslo.musim poslat foto znova????

chiquititaa

ahojte ja mam bud. tyzden zakrok a citim sa akoby nachladnuta, nie priamo nadcha a tak..ale taka slaba, unavena, zima mi je..nieco na mna lezie snazim sa liecit coldrexom a neoanginom...dnes som bola na krv na predoperacne idem v pondelok som zvedava...nechcem to prekladat :-(((

inac moj obvodak mi dnes tak naznacil ze ci je to nevyhnutna operacia, je to zakrok do tela a ze aj v BA sa niekto teraz nedavno neprebudil z narkozy , mna z nich trafi...

barbinka84

v girl

za teba som ved hlasovala :D nahodicka :D
pekne ti to dr spravil,,tak nech sa rychlo hojis a robia ti radost prsicka :D

janika1531xx

cicimici

Dakujem :-) ale aj tak sa mi to máli takže už mám rezervovaný termín na reopku :-) Takže ja by som ti poradila daj si tie najväčšie aké sa ti zmestia. Vážim 52kg/170cm a cez prsia mam 90cm.