Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

cicimici

ahoj moja, no ja uz super, strasna ulava po kontrole ked mi dal dole tie naplasti..rana su este take tazsie kym sa rozhybem ale neda sa to porovnat s prvymi dnami :) kontrola super, som takmer uplne bez modrin a opuchov, aj dr hned povedal ze "super" :) Ked mas moznost ist do vacsich tak urcite ber vacsie, ten rozdiel tam nemas az tak velky..ja som tiez mala, mam 165 cm a nejakych 48 kg..hlavu som si zmyvala vcera uspesne za asistencie priatela, novy clovek je zo mna :D Co sa tyka tej narkozy, ona sa asi takym stylom dostava z tela ta chemia preto som bola mastna..no proste cely ksicht, vlasy, hroza..minula som kvanta vlhcenych obruskov, ale uz je to za mnou :)

kvet11

v girl

som rada že sme sa tu skontaktovali :))

fuuuu tak ty si že iná frajerka keď dvíhaš syna ja si dám neter vždy posadiť na kolená alebo jej poviem nech sa vyškriabe sama ved už je veľká, nechcem to riskovať...

ale tak ty si to úplne že super zvládala už aj na klinike. ja som objednaná na kontrolu o 14:15 asi aj ty o takom nejakom čase nie? to by sme sa mali stretnúť sa teším :))

bimbi

Bibi
Vela stastia na zajtra, drz da a neboj nic, prezili sme to v zdravi my, prezijes to v zdravi aj ty :))) myslime na teba!

v girl

kvet11
no ahoooj :))) ja som tiez myslela na teba,ale nevedelo ma napadnut,ze aku stranku si mi to ukazovala,ze kde si pisete :) zajtra kedy ides na kontrolu? ja ak ti mam pravdu povedat tyzden som si davala pozor bola som v klude,ale potom som sa uz musela venovat syncekovi..a teraz ani neviem ,ze mam umele prsia :) uplne ich beriem ako svoje,len tie fotky pred su dokazom,ze aka som bola plocha hehe.ale inac normalne dviham svojho 13kg syna ziadne bolesti necitim ani nic..a mas aj nejake fotecky? pozrela by som si ta uz aj po :)

cicimici

bibi

drzkam palce aj na nohach..poriadne sa vyspat a hura do toho..zaroven prajem aj dobre zvladnutie prveho najtazsieho dna..drzkaj sa

cicimici

february

haha..no mam to v znameni robit do nemoty..dve roboty ti poviem nie je to sranda a iba jedno volno do tyzdna ale to potom nerobim nic ti poviem ze pyzamova kultura cely den :DDDD aaale kockate ty si teda..nechodila is nahodou na gympel ked sa ti vidia kockate hehe :D jasne ze si na seba zvyknete a uz coskoro neboj sa..

ewel
no dakujem aj tebe aj february baby ak mam pravdu povedat tak som ani necakala ze ma budete nahovarat na tie mensie :DD asi pojdem do tych vacsich sak som pozerala rozmery implosov na nete a na objem tam rozdiel nie je ziadny akurat rozmer implosu je ze o smiesne 3mm vacsi..tak sa tak utesujem ze hadam sa nic nestane ked budu o kustik vacsie ;)

jaaaaj ako vam zavidim ze uz to mate za sebou baby drzkajte nech sa prska kraaaasne hoja..

february

bibi001

držím zajtra palce, nech všetko dobre dopadne a doktor nech má pevnú ruku!

cicimici

ahoj moja, no Ty si taký náš workoholik, ale potom keď sa sem dostaneš, na nikoho nezabudneš :) ďakujem, však pomaličky začínajú mäknúť, aj keď ešte sú také kockaté ale sú! Však ony sa raz usadia a zvykneme si na seba :D veď pofotím a pošlem, včera boli 4 týždne.Moja daj 350 keď sa zmestí, 25ml nie je žiaden rozdiel, to len prvý dojem je že veľké, rýchlo si zvykneš a potom budeš rada :) aj Ty sa opatruj!

fufu

Lucia 83

My sa chystáme na konzultáciu aj s kamoškou, ale tá sa chce spýtať na zvačšenie prs vlastným tukom. Operáciu by som chcela asi čo najskôr, ale ešte nie som na 100% odhodlaná. Bola som na konzultácii u Dr. Ježovitovej v Pezinku, tá hovorila,, že má nejakú bezpečnejšiu anestéziu a navrhla mi okrúhle nagory 330ml. ,stredný profil, rez pod prsami v ryhe.A aby som nezabudla zľavu 20% na opku. Chcela by som to aj s liposukciou brucha, keď už budem v narkóze.Rozmýšlala som aj nad anatomickými implantátmi, ale potrebujem hlavne objem v hornej časti, tak som skôr za okrúhle. Uvidím, čo mi povie Dr. Mládek.Čím viac to riešim, tým sa tuším začínam aj tešiť:)
A čo ty? Napíš, ako si v utorok dopadla, vraj má nejaký program, že vidíš ako budú prsia vyzerať po opke?