Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvet

ja som si moja zistila tieto a su také velké že nastriháš ako chceš a stoja cca 8-9e opýtam sa dokiho či môžu byť.
Silflex alebo Episil
no ja si to tiež myslím, lebo ved celý ten inploš nejde pod sval, kedže je to 500ml, možno preto stale nieje to čo by malo, ale davam tomu čas, predsa len to je zasah do tela.
No neviem tie orazky mala som ich viac popočuvam čo povie, ale určite mi všetko vyfučí s hlavy :)
povimienme si zajtra info :)

Barbarella

anett101

je to pre lepšiu kontrolu tvojho organizmu, čo sa s ním deje počas opky...ja som geláče dala dole na všetkých prstoch, aspoň sa mi teraz nechty trošku regenerujú po celoročnom lepení umelých nechtov :-)

Barbarella

dievčatá od MUDr.Červeňa,

čo ste používali na jazvy, myslím na prelepovanie a následnú starostlivosť...
tiež nejaké špeciálne náplaste...?
nech si to zabezpečím včas...

ďakujem :-)

Barbarella

anett101

ahoj, MUDr.Červeň doporučuje vysadiť HAK mesiac pred opkou, a čo sa týka gélových nechtov, sestrička mi povedala, že stačí ak nebudeš mať jeden gél.necht na každej ruke...

kvet11

ewel007

určite si budem kupovať náplaste len neviem ešte aké... kamoška čo bola u Červena mi teraz hovorila že jej kazali kupiť a tiež že stáli len nejaké 2€. a aké si ešte zistila tie náplaste názov?

otázky nejak extra asi ani nemám na doktora a ti??

inak mne tiež tvrdnú ale skor až tak večer si všímam a aj ma v nich pichne ale nie nejak extra a často akurát dnes ma v nich tak viac pichá ale do teraz v pohode a ani rany ma nebolia a chrbát ma nebolí už vyše týždna.naposledy som si dal flector minulú sobotu čo ma bolel chrbát a odvtedy v pohode.... a mna ani nejak dlho neboleli tie prsia ja som si dala flector kvoli bolesti pŕs keď som prišla s nemocnice cez deň a potom som už nemusela.

neboj sa všetko bude o.k. oni sa potrebujú len dobre usadiť a teba možno bolia viac preto že si mala až tak moc veľké davané...

ewel007

kvet

acha, nov ed to by som aj ja rada vedieť, som zvedava zajjtra na ko, máš aj pre dokiho neaké extra otazky??
budeš si kupovať aj naplaste na tie jazvy?
ja som si zistila ešte dva nazvy tak uvidím.
no samozrejme že sa to neda porovnať ako prvý týžden, ale ešte to stale nieje dobre, boli ma chrbat, aj rezy, prsia celkovo, picha ma, cez den som unavena a ešte aj to tvrdnutie..snad bude všetko ako ma byť a toto je toho sučasťou.