Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Ewel,cleopatra

Baby coho sa bojim su tie dreny a aj narkoza ale to snad prezijem. Tie dreny vas neboleli???
Kedy to zasije alebo ako to. Vlastne finguje to pojdem tak aj domov??

Cleopatra

Preco si neni spokojna, ved ich mas pekne aspon na foto.

cleopatra123

lucia83
tak super gratulujem zachvilu to budes mat aj ty za sebou ubehne to rychlo
on je teda velmi sympaticky a charizmaticky aj klinika na urovni isto budes spokojna
ja teda zatial s vysledkom nie som spokojna ale uvidime idem vo stvrtok na sono a mam sa za nim zastavit tak som zvedava

v girl

Lucia83

tesim sa s tebou :) Mladekovi mozes verit..aj mne povedal,ze prsia mam trosku rozdielne ,ale ze to nebudeme riesit..a teraz nic nie je ani vidiet..su obe pekne a rovnake :) a kontrola dopadla super..je strasne mily a odpovie na vsetko :)

Lucia83

Fufu

No tak mam po konzultke, takze 29 oktobra idem. A ty ako ze si neni na 100 percent rozhodnuta??? Myslis ku komu pojdes alebo ci si to vobec das?? Ja po kojeni som total stratila prsia a hlavne ostali dost v strasnom stave :-(
A kedy ides na konzultku??

v girl

ewel007

mne prelepil miesto po stehoch len s takou obycajnou paskou,ze som uplne zahojena...a tie silikonove len vecer a rano dat dolu...nie je to dobre nechat na den a noc..podla mna ti aj v lekarni poradia.ja si mam dat dole toto lepenie po 3 dnoch a potom dat tie silikonove.a podprdu este musis mat??

Lucia83

Ahoj iwon
Asi to neni vela, myslim ze cerven je dobry a vie odhadnut. A kazda baba co tu pise sa jej zda pod 400 malo :-))
Si dost vysoka ale teda aj chuducka, ale. On to ma v oku.
A kedy ides na opku?

iwon

Aj ja som bola na konzultacke u dr. Cervena...ostala som trosku zaskocena lebo mam 173cm a 54kg a navrhol mi 400 vysoky profil a ze by mi tam strcil aj 450.nie je to vela???

Lucia83

Ahojte Mladekove dievcata :-))
No tak mam po konzultke a ideme na to 29 oktobra o 6/45 tam lebo som si dala aj predoperacne tam spravit. Vy ste si davali tiez sono? To kde mam ist ku gyndosovi??
Navrhol mi od 390-440- ml, pocas opky zvazi ktore budu lepsie vysoky profil, slzickovy tvar anatom.
Chcela som skorsi termin, takze ked niekto vypadne budu mi vat tak mozno pojdem skor.
No a dobre ste dopadli na kontrole?
Inak zlaty je som bola v ambulancii aj s muzom aj jemu prisiel v pohode. Mam aj aSymetriu po kojeni , lebo mi pila mala len z jedneho 1,5 cm ale ze nebudeme to riesit zeby to malo byt ok .

cleopatra123

ewel
sak ja neviem kedy mam kontrolu hadam mi povie vo stvrtok mam ist este na sono a potom sa zastavit s vysledkami vo stvrtok tak hadam mi potom povie aj nieco viac ja si tietoo lepky co nam teraz prelepil necham par dni potom uz nic lepiace nechcem ani vidiet tak ma vsetko svrbi

ewel007

cleopatra

no ved hej a ja som bola uplne posladna ešte aj :/
no ešte týžden dva, takže radšej dva, ale fakt nič neviem teda, že kolko tie naplaste, kedy ako.. a hlavne kedy si môžem odlepiť tu naplasť s dneška a čo tie pásiki malé čo tam mam, vieš čo myslím? kedy máš KO?