Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

chiquitta

tusim,ze coldrex uz asi nemozes ,,,bo tiez sa mi zda,ze obsahuje tu kyselinu,,,,ten paralen je fajn....

chiquititaa

barbinka 84 a coldrex? no musim sa spytat ja som doteraz pila aspirin ani ten by sa nemal...uvidim co na to v pondelok povie internista...
ale myslim ze na klinike musia ratat s tym ze niekto ochorie...a posuva sa termin len dufam ze nebudem znova skladat zalohu :-D to by mi uz nevyslo

barbinka84

chiquitta

no to iste mi povedal v den opky anesteziolog,,,,ale tiez sa pytal,ako sa citim,,a ja uz som nebola prechladnuta,len kasel som mala,,,ale ako hovorim z krvi mi vyslo,ze som v pohode,,,mala som v ten isty den odbery ked aj opku,,,,ale po opke mi dali domov este antibiotika na par dni pre istotu...
pi vela caju,,med,citron,zazvor..,vitamin c tusim uz nemozes,,paralen mozes este,,,cerstvy vzduch a neboj budes ok...

chiquititaa

barbinka 84 teda operovali ta? ja som sa teraz docitala ze nesmie byt ani len prechladnutie pretoze je oslabeny imunitny system a to som si chcela min.tyzden v lekarni kupit tabletky na posilnenie imunity a ked som jej povedala ze o cca dva tyzdne chcem byt zdrava povedala ze to nema zmysel...
a ako si sa citila v den operacie? este nachladnuta?

takze mam este sancu? pisala som aj na kliniku som zvedava co mi povedia...

cleopatra123

barbinka
ja mam ahbra davam si ju ked periem pooperacnu :-) podla mna je dobra lebo do nejakej inej este nemam sancu ich napchat lebo akosi sa nechcu pohnut z miesta ale asi je este skoro na to

barbinka84

chiquitta

ja som tiez jak na just,,cca 2tyzdne pred opkou ochorela,,,tlacila som do seba vitamin C a paralen,,,potom to dajak povolilo,,ale kasel mi ostal,,,anesteziolog sa ma pred opkou pytal,ze co a jak,,,tak mi povedal,ze pokial sa najde nieco v krvi daky zapal,,,ze sa bude musiet odlozit opka,,ale nastastie nic tam nebolo ,,,a to som teda kaslala jak tuberak...

cleopatra123

chiquitita
o tom ci ta budu operovat rozhodne lekar ked je to len nieco lahke tak hadam to nebude vadit
a nepocuvaj obvodaka mne tiez vravela internistka na co mi to je kto nema taky problem vobec sa nevie vzit do tvojej koze ako to citis ty vsetky tu sme poculi o tom ze co ked sa nepreberiem co ked budu komlikacie ale vsetky sme do toho isli tuzba mat krajsie prsia je asi silnejsia :-)