Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
nic si z toho nerob ja som tiez z neho vel nedostala si bol uz unaveny predstav si cely den vyberat stichy sak hrozne volaco a kolko ti kazal este nosit podprdu?

ewel007

v girl, kwet

baby prosím Vás, mne doki poriadne nioč nepovedal, to ked mi vybral stehy tak tie lepky si tam mam nechať do kedy a kedy treba začať s tymi silikonovými? tie iba na noc alebo na kolko hodín? a tie malé lepky či ako sa to vola čo to stahuje akokeby stehy to si tam mam do kedy nechať?? ved som ako debil som vedela že ani neceknem na kontrole ://

v girl

kvet11

ano odporucil tie silikonove :) ked mi vybral stehy este ma prelepil ze si to mam 3 dni nechat tak..a potom na noc si dat tie silikonove,ze nie na cely den..a co ti povedali v ave ,ked ti to zacalo krvacat? hlavne,ze si uz v poriadku..konecne som pozrela fotky..kazda zena ma krasne prsia po opke :))

kvet11

anett101

neboj nebudu veľké ešte si povieš po opke že a mohli byť aj väčšie :DD
dosť možné že ťa zavolajú aj skôr kamošku tak ohlasili o 6 mesiacov skôr že môže prísť keď chce....

iwon

tiež si myslím ako cleopatra že skús napísať zajačikovi uvidíš čo ty povie

baby naša internistka je taká že tá ešte sama pošle pacientky či by nechceli ísť na prsia :)))
a keď sa má človeku niečo stať sa stane či ide do narkózy alebo nie proste to je osud a nikto si nenavyberáme....

kvet11

v girl

tak to som rada že je všetko o.k. som zvedava čo povie mne. inak máš ich super a ty ani modrinky nemáš ja už len trošku na lavom s boku a ozaj mne po týždni začala tiecť krv kde sme mali drény s ľavej strany som aj bola v avelane ved som s zľakla že čo sa deje....

jaj ja sa tak neteším na to vyberanie stehov to asi nemáme tie čo sa same rozpúšťajú... a aj ty kázal kúpiť nejaké náplaste na tie jazvy??

cleopatra123

chiquitita
no vidis ludia vacsinou riesia veci co sa ich netykaju nasa internistka ma asi 120kg tak asi preto sa pyta naco su 46 kg zene prsia :-)
nedaj sa odradit chod za tym co ty chces zivot je prilis kratky na to aby sme ho stale prisposobovali druhym rozhodni sa podla seba

chiquititaa

cleopatra 123 inac internistka ti ma spravit vysetrenie nie ti rozpravat ci to je potrebne,nie? to je sila...
fakt asi to najlepsie vyriesia baby co si daju spravit predoperacne priamo na klinike...a je pokoj ! takto sa to este aj roztrubi po nemocnici ja som z maleho mesta uz to vie aj sestricka tak nie som bohvieako nadsena...viem o dvoch babach v nasom meste co maju silikony a oni ani netusia ze to vieme...takze tak :-))