Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

bibi

myslím na teba, nech ti všetko dopadne na 1*, nech už sa zobudiš po, ako prsatica :) držkaj sa a podaj info :)

ewel007

cicimici

dakujem ti moja krásne, si ma potešila :))
a vieš čo ja ti poviem že kludne chod do väčších, nič nebudeš lutovať, ja som pýtala každý ml od dokiho navyše :D a aj tak sa mi mali :D :D

cicimici

janinka153

ahoj chcela by som sa ta opytat ze aka si vysoka a kolko vazis..bo prska na tebe ukazu fakt skvele a teraz po pol roku si krasne sadli a su uplne ako tvoje..fakt nadhera. mne bolo navrhnutych 325 s tym ze doki povedal ze aj 350 by sa zmestilo a teraz ked to tu vsetko citam ako sa kazdemu mali tak nad tym musim stale rozmyslat tak by mi tvoja odpoved dost pomohla..dakujem

cicimici

saskasok

gratulujem tak opozdene ale predsa k plnemu dekoltu a nech ta ciciky posluchaju a robia radost..zvladla si to a uz sa mozes vytesovat :)

cicimici

lucia3110

ahoj moja..no ako sa mas?ako prva kontrola?ze vacsie mohli byt?hehe tak tymto si sa zaradila do klubu k ostatnym babam a teda musim ti povedat ze si mi do hlavy nasadila este vacsieho chrobaka a asi ja skocim po tych 350 namiesto 325..juuuuj neviem sa rozhodnut zase na druhu stranu som krpata ale bojim sa ze sa mi pak bude malit..no co hlavka uz umyta?a ako si to prosim myslela s tym ze po narkoze si mastna?ja to akosi nechapem..juuuj prajem ti vela sil a energie do dalsieho tyzdna..uz bude len lepsejsie a to je super :)

cicimici

ewel,cleopatra,kvet a barbinka,bodka

babiky krasne prska mate..velmi prevelmi chvalim a v dobrom zavidim ze to najbolestivejsie obdobie uz je za vami teraz mozte hrdo zdvihnut hlavy a s usmevou povedat ze je to za vami..prajem nech vam prska rychlo makknu a robia len a len radost:)

cicimici

february

ahoj..dlho som nepisala lebo som z prace uplne vyzmykana ale neuniklo mi ze uz mas z prsiek lepsie pocity a to ma velmi prevelmi tesi..vtedy boli krasne a teraz su isto este viac..a uz len chvilku a budu makkucke a uplne jak tvoje..drzkaj sa

cicimici

Barbarella

haha:)no tak ten clanok je ako dost dobry..vsak co by chlapi pre nas nespravili aby sa nam pacili..to oni len chcu budit taky dojem ze im je vsetko jedno ale nieje..;)))