Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

v girl

cleopatra123
mas krasne prsia..jeden prsnik mas mozno este trosku opuchnuty..niekedy to trva dlhsie to hojenie..ale su krasne..100x lepsie ako pred opkou :)

barbinka84

ewel

natieram mastickou contratubex,,kazal mi dr Kovac ked som bola na kontrole,,,aj february a tusim aj nikolet kazal..

ewel007

barbinka

a ty si čím natieraš? mne iba tie pasky silikonové povedal, aj to som sa pýtala na ne, lebo bol už asi po celom dni unavený tak som sa velmi nedozvedela že čo ako dalej..

v girl

ewel007
nie micka ja ich uz nemam..ja som mala na kazdom prsniku po operacii 3 ks. a dnes mi to odlepil vybral stehy..vycistil a len prelepil jednou paskou..ze mam velmi pekne zahojene rezy a prsia mäkkucke,ze uz buduci tyzden mozem zacat s klasickou podprsenkou.

cleopatra123

barbinka
no ja som sa pytala ci si musim lepit lebo mam alergiu a povedal ze nie tak dufam ze sa to bude pekne hojit aby som nemusela lepit nic

barbinka84

cleopatra

no leebo od kontroly ja si nelepim nic,uz len natieram,,,ale ja som bola u dr Kovaca,dr Mladek odcestoval,,tak reku co kazal on :)

cleopatra123

barbinka
no ja som len dnes bola vybrat stehy tak mi to zalepil leukoplastom necham si to par dni ale potom nechcem leukoplast ani vidiet mam alergiu a co som si odlepila mam teraz cervene podrazdene no hruza takze lepit neplanujem dufam ze nebude treba

cleopatra123

lucia83
no dreny su najmenej tie ti odvadzaju prebytocnu krv su to take tenke hadicky to sa potom nezasiva vyberaju to ked ides domov trochu to stipne a je to ani narkozy sa nemusis bat anesteziolog ti vsetko vysvetli co budu robit je tiez zlaty
ja mam jeden vacsi nepozdava sa mi to viem ze je este skoro na konecny vysledok ale aj tak

ewel007

v girl

počuj moja a maš tam aj tie malé lepky cez rez vieš čo myslím? su to také pasikoi a na každom ich je asi 6 alebo kolko, vieš čo mylsí? to kedy dolu?
ešte 1-2 týždne, tu nepriestrelnu vestu :D ja radšej dva :))