Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

ewell

co ja viem,,asi,ze reklama :D som ti poslala ohladom tej masticky,ze si mozes precitat na co to vlastne je...

cleopatra123

february
mna poslal na sono kvoli tej rozdielnej velkosti som sa stazovala ze sa mi to nepaci :-) tak ze ma posle na sono a mam ist za nim s vysledkom

ewel007

v girl

a mne to moja prečo neodlepil?? on zabudol? kvet kde si ? davaj kontroluj máš to tam?? vieš tie male lepky :D

zavolám teda rano do Avelane..

february

Lucia 83

no vidíš, ten mesiac ubehne, myslím že určite Ti dá tie väčšie, aj si pýtaj, lebo máš trošku väčšie prská, tak tam sa zmestí
Keď si dáš sono cez gynekológa asi by to trvalo, neviem, skús, ale v Avelane TI aj sono vybavia, treba sa spojiť so sestričkou a ona to vybaví a už Ti len zavolá termín, majú zmluvu s procare medicínskym centrom, samozrejme si priplatíš ale je tu tá možnosť ak by si cez gynekológa nestihla

ewel007

february barbinka

contratubex? to mi nikto nepovedal, a na čo to je? len s tým to treba natierať a ako často? ved ja vôbec neviem ako sa mam o ne starať, ak budete také dobre proísm napíšte mi ako s av ystarate. dakujem :)

february

ewel

si si chystala tisíc otázok :) aj ja neboj a potom som aj zabudla, ale Kováč nám vyberal stehy a ten bol celkom ukecaný aj mne kázal 12 hodín silik.pásky a 12 hodín gél. Ja by som si na Tvojom mieste nechala tie lepky ešte max 3 dni a potom odlep a natieraj, hlavne nech sú jazvy stále hydratované

cleopatra

a teba prečo poslal na sono by ma zaujímalo, aj Ti povedal?