Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

ewell

ja si natieram rano a vecer,,,neprelepujem si nic,,,ale ja mam rez okolo bradavky...takze viac ti poradi february ona ma rez zospodu...

ewel007

v girl

ved on mi ani nepovedal, že kolko tam mam mať tie obyčajne naplaste a keby sa neopýtam na tie silikonové tak mi ani nič nepovie.. tak som si ich kupila na recepcii a tam my to tak zbežne vysvetlila..
a teda neviem či mi tie malé tam nechal schvlane alebo zabudol..iba povedal že pekne meknu a o jazve nič.

ewel007

barbinka

pleas ešte :D
takže si mam dať cca v piatok dolu tie naplaste a aj tie maličké lepky? a kolkokrat cez den natierať tým contratubexom? a na noc silik. naplasť, ale pred tým umyť napr detskýmmydlom, ano? dobre chapem :)) Dakujem :)

fufu

Lucia83

Ja idem na konzultku 13.9., dúfam, že to tento raz bude šťastné číslo:) Nie som celkom rozhodnutá, lebo mám obavy. Riešim to asi iba mesiac, ale idem do toho. A aké máš dojmy? Aké implantáty ti navrhol?

v girl

ewel007
asi ti to tam nechal schvalne..mozno to nemas este vsetko tak zahojene :) nestresuj..ak ti to bude vadit...za par dni to daj dole sama..kontroluj si jazvy..na dalsiu kontrolu mas ist o mesiac? ja na tvojom mieste tam necham lepky 3 dni a potom dam tie silikonove..mne dal obycajnu lepku,ale aj ja ju mam mat 3 dni :) a potom dat tie silik. takze to podla mna vobec nevadi s cim si oblepena

cleopatra123

vgirl
no ja viem ze je to lepsie ako pred :-) len prave ma trapi ta rozdielna velkost aj on len pozeral a ohmataval no a potom ze na sono ja som sa aj pytala ze ci sa stalo nieco strasne ale ze nie :-) no tak uvidim
v podstate mi vyhovuje velkost aj vsetko je sice vidiet ze su gulate ale to mi nevadi len ten rozdiel