Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

roka96

mravcadlo1

pošli foto prs na galeria@zoznam.sk a zajačik ti pošle inštrukcie ako ďalej..
..k tej veľkosti-ak máš takútu predstavu, tak si myslím, že 500ml nebude veľa, je to veľmi individuálne, najlepšie ti poradí lekár. A ku komu sa chystáš?

cleopatra123

mravcadlo
myslim ze najlepsie bude ked pojdes na konzultaciu tam ti doktor navrhe podla tvojej predstavy on to uz ma v oku je zbytocne si sama vyberat radsej daj na radu odbornika

mravcadlo1

A ešte jedna vec mam neskutočnú dilemu neviem sa zorientovať že kolko ml si mám dať. Chcem pekné plné väčšie prsia ale zas nie megy aby som sa necítila zle. Niečo takéto plastika-morava.cz
rozmýšlam nad 450 alebo 500 len sa bojím aby tie 500 neboli moc. Mám 162cm a 55kg pod prsiaMI MAM 80. Tak baby poradte som z toho jelen

mravcadlo1

Ahojte kočky som tu nová a tiež riešim augmentáciu velkosť a tak. Ako si môžem popozerať fotky? Dakujem Maťa

kvet11

baby čo sme boli dnes v Avelane na kontrolu vám kedy kázal prísť na ďalšiu?? inak som sa ho chcela kade čo popýtať a som zabudla :DD

v girl

keď mi to krvácalo povedal doktor že to je dobré lebo že to sa rozpúšťajú krvné zrazeniny a vytekajú von ešte mi to v ten deň krvácalo do večera a potom to už prestalo a už odvtedy nič chvalabohu..
mne ich dnes ani nechytal že či mäknú ale tak ja si myslím že mäknú veď si ich opačujem :DDD

february

ja som si kúpila tie silikónové pásiky v Avelane doktor povedal že majú ich na recepcii že si ich tam môžem zakúpiť bolo to na kusy a jeden ten kúsok stál 1€ tak som si zatial zobrala 6 keď budem mat málo behnem si kúpiť ....

kvet11

ewel, cleopatra, v girl

baby mne nekázal sa krémovať ničím že len na noc si lepiť tie náplaste silikónové aj som sa ho pýtala či si mám tie jazvy krémovať a on že nie že jazvy mám už pekné zahojené že stačia náplaste...

len mi ich prelepil takou tou páskou ako vám a nepovedala ni že kedy si ju môžem dať dolu tak dočkám tiež tri dni ako to tu vy píšete

ewel

ja nemám tie malé pásiky čo ty myslíš cez jazvu mne ich dal dolu pred vyberaním stehov a potom už len prelepil tou paskou čo ty na to zabudol? alebo možno to tam nechal ešte schválne že sa to má liečiť alebo čo....

cleopatra

potom daj vedieť ako si dopadla na sone dúfam že všetko o.k. ani som ta nestihla už pozdraviť dnes :))

Lucia83

V girl

Mas krasne tie prsia uz som ich vcera vykukavala. Aku mas velkost a profil? Tu asymetriu ti pred ani nebolo vidiet.

Lucia83

Fufu

No tak dojem super mily,sympos. Vsetko povysvetloval, aj my chcel fotky ukazat a ja ze nemusi, lebo som jeho robotu pozerala tu a velmi sa mi paci , ide mi hlavne o tu prirodzenost prs. Viemze ide aj o svoj zaklad ale jeho praca sa mi asi paci najviac. No a navrhol mi 390-440 ml, vysoky profil, slzickovy. Ale myslim ze da tych 440ml. Aj mi to dal do podprdy skusit :-)). Muz bol som mnou vo vnutri a povedal ze chce 600 vky :-)) . Ale iba zo srandy samozrejme. Dal mi terminik 29 s tym, ze ked sa uvolni tak mi zavolaju a pojdem aj skor. Urcite budes mat dobry dojem. Potom mi daj vediet. Inak budu stat 3150 eur. Z toho 80 predoperacne, to si tam davam tiez, nechce sa mi. Vysvetlovat u doktora ze naco to chcem tam mi to rano spravi a hotovka. Inak klinika super pekna.

ivava

iwon
aj ja som objednana k cervenovi...aj mne najskor povedal 400 ale potom ze 360ml asi mas lepsi zaklad a ber kolko sa ti mesti...ja este pojdem za nim na doladenie velkosti..ci sa predsa len nemesti viac.inak ja mam 173cm a 58kg. a kedy mas opku???