Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

mravcadlo

ak si na opke nebola este ani si nerodila podla mna ziadny doktor ti 500-600 na prvy krat neda mozno max 450ky si myslim ale lepsie ti povie lekar ale vidis sama na prvy krat ti ponukaju vsade 370 asi vedia preco ja som tiez chcela 500-600 ale bohuzial a tiez som schudla a nic mi neostalo a mam maximum co sa dalo 400.Tak uvidis skus este inych lekarov ale podla mna sa väcsinou zhodnu mozno s malym rozdielom.Alebo jedine to riesit ako aj ja chcem ze na reokpu pojdem neskor a dam väcsie.Tak snad ti to trosku pomohlo v prehlade :-)

mravcadlo1

No práve bola som na 2 konz. a chceli mi všade dávať 370 a ked mi ukázali fotky tak také kozy som mala než som schudla nechcem banovať

mravcadlo1

No práve bola som na 2 konz. a chceli mi všade dávať 370 a ked mi ukázali fotky tak také kozy som mala než som schudla nechcem banovať

mravcadlo1

mravcadlo1

mravcadlo1

anett101

kvet1

no ja len dufam ze to nebude moc velky skok uz :D povedala som im nech mi volaju keby im niekto vypadol uvidime bola by som rada keby to je aj skorej len neviem ako sa to bude dat s pracou vybavit ked mi zavolaju uvidim.aj kamosku zavolali o 7mesiacov skorej.

iwon

ahoj .aj mne povedal 400ml a som vysoka 173cm ako ty ale vahu mam 52kg tiez som cakala ze mi povie 300-350ml a on ze 400ml sa tam pekne stane ze mam dobry zaklad a ze to bude radost robit ze nebudu ani velke vulgarne ale take decentne.trosku sa toho obavam ale kaslem nato je odbornik videla som odneho vela prac a vsetky boli super akurat k telu.Kamoska ma cakala vonku a ked som jej to povedala ta ostala v soku ze to budes mat jake velke kozi ze to ti budu aj ovisat mozno atd ..nemyslim si podla mna budu take prirodzene take pekne.Ona ide tiez na operaciu ale nie červenovi,ale dr.gubovi no nej povedal take mensie lebo je o hlavu mensia odomna.