Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Barbinka 84

No s tou cleopatrou ze sa jej nevenoal ako chcela . Povodne som chcela ist k cervenovi, len cakacka je strasna a v january nastupujem po md do roboty, takze si to nemozem dovolit a tiez sa o nom rozpravaju veci, co samozrejme nemusia byt pravdou. Takze som zvolila Mladeka lebo sa mi pacia vase prsia a aj jeho pristup bol super ked som bola na konzultke. Vies nechcem prsia ktore sa par rokov budu skarede, alebo po mesiaci zmenia tvar. Chcem aby boli krasne. Vies ako to myslim.

Lucia83

Barbinka 84

Moja vies aku mam teraz paniku, strasnu fakt.
Teraz znovu citam net a vsetko ci som sa dobre rozhodla??!!

barbinka84

Lucia 83

no ja som mala az 2cm...a hned ja som ukazala prsia,,tak hned mi povedal,ze musime to mzodelovat,,,ze to by bolo moc velky rozdiel,,,a hlavne strasne vytiahnuty bol,takze ta koza sa musela rezat....su tu baby co tiez mali podobne ako ty a vobec im nie je vidiet...neboj on vie co robi :)

saska_k

Ahojte baby, chcem sa spitat tich co uz maku krasne prsia. Ked sa nemylim, nosili ste po operacnu podprsenku 4 az 6 tyzdnov, ked ste si dali dole, tak cely den ste uz boli asi v normalnej podprsenke. A co v noci? Spali ste celkom bez podprsenky?

Lucia83

Barbinka 84

Ahoj barbi chcem sa este opytat na tu tvoju asymetriu pred opkou. Kolko bola ta asymetria v cm ked ta premeral nevies? A on ti navrhol ze ju bude riesit hej?
Mna ked premeral tak to bolo 1,5 cm, ale ze to bude v. Pohode a nebude to vidiet ze to nebudeme riesit.

barbinka84

tak diewcence,,vcera som si bola kupit prvu podprdu :) skoro som odpadla,ked ma teta predavacka omerala a povedala tu velkost DD....kupila som len klasika biela s kosticami,,,,ziadne vycpavky,,nic,,,ale citila som sa v nej dobre :)a teda bol dost problem najst podprsenku v takej velkosti :)

tomyum1

Cleopatra

Ja som tiez mala pred opkou malu asymetriu ktoru som si ani nevsimla, upozornil ma na nu doktor s tym, ze pri takom malom rozdiele netreba davat rozdielne velkosti implantatov lebo by sa mohla vytvorit opacna asymetria. Dal teda rovnake implantaty, bolo to ok, ale po rokoch, a hlavne po tehotenstve a kojeni sa asymetria zvyraznila ( aj je jeden prsnik nizsie ako druhy). Na kontrole sa doktorko tvaril ze to nevidi.

Teraz planujem ist na vymenu (inemu lekarovi) a budem mat rozdielne velkosti implantatov, dufam, ze sa to zrovna.

Ty mas asi kratko po opke ( ako dlho?) a prsia si este sadnu, nestresuj sa...

Inak ale doktori by mohli byt ustretovejsi po operacii ( lebo nikdy sa neda zarucit 100% vysledok) nie len pred, ked sa tesia na honorar...