Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

lucia
ale vies to je take ze hop alebo trop vidis je tu kopu spokojnych bab nemusis sa bat ale zas verim ze keby to kazdy videl na sebe tiez by robil paniku
mozno sa to upravi casom ked nie tak budem chciet napravu ved teda nevyhodila som kopu penazi aby som bola nespokojna ja teda som spokojna s velkostou aj so vsetkym ale keby boli obidva kompaktibilne :-)lebo teraz teda nie su ani nahodou a je to vidno aj v podprde

cleopatra123

tomyum1
no ja som pred mala asymetriu ale myslim ze uplne zanedbatelnu napriklad v podprsenke to nebolo vobec vidiet aj on si ju vsimol ale neriesil to nejak dal mi rovnake impose a ked mas malu asymetriu a zvacsis objem ja myslim ze sa to este viac strati v tom objeme no neviem ja viem ze je skoro ale pozorujem to od zaciatku a ziadne zmeny nevidim mozno to chce cas ale cakala som aspon nejake zdovodnenie preco asi sa to mohlo stat a ako sa to riesi ked sa to nevyrovna ale teda nedozvedela som sa nic takze cakam....o 5 tyzdnov idem na kontrolu tak uvidim ja viem ze aj majster tesar sa utne stava sa teraz musim pockat ako sa to vyriesi ci same alebo budem musiet podstupit nejaku napravu lebo teda doteraz som sa hanbila nosit plavky a budem sa zase to sa mi nepozdava

Lucia83

Cleopatra

Ja erim, ze sa ti to da do poriadku, len keby som bola na tvojom mieste ze neviem co to moze byt tak ti poviem ze ma dr...! Ja som posera a fakt chcem mat pekne prsia. Je jasne , ze ma toho asi dost vela lebo ked som bola na konzultke tak sme si podsvaľo klucky:-), ale samozrejme to neni dovod toho ze nepoda vysvetlenie.

cleopatra123

lucia
ja ta nechcem v ziadnom pripade odhovarat klinika je pekna nova sestricky mile mne sa len nepaci ze mi nic k tomu nepovedal co to moze byt alebo nieco k tomu ako sa to riesi a podobne neviem ci mal vela prace ale teda ked som si raz zaplatila za opku cakala som prikladnu starostlivost aj potom to ale neznamena ze budes nespokojna aj ty ja som mala asi smolu

february

Lucia83

prosím Ťa dievča nerob paniku :) veď sa nič zase nedeje, možno sa to Cleopatre samo upraví, preto to nejak nerieši, skontroloval to cez sono a keď je vnútri všetko v poriadku tak snáď vie... a že nieje vždy tak ukecaný... no nieje každý deň nedeľa, treba sa len pýtať a je pravda, že ja keď som bola na konzultačke tak som sa na toľko vecí zabudla opýtať...ale čo som sa pýtala mi vysvetlil, smerodatná je jeho práca a keď sa Ti tá páči tak nestresuj, prsia robí pekné,a zatiaľ som nepočula žeby na neho dakto nadával že ho dodrbal a nechal tak....skôr naopak. Ja som spokojná to ano, som rada,že mám konečne prsia a aj sa mi páčia, len na vnútornej strane jedného prska sa mi urobila taká preliačina, je to vidieť a nie je to moc pekné, ale nič prečo by som skákala z okna, beriem to tak že prská stále pracujú, tvarujú sa, ale zaujíma ma čo mi nato povie, takže kľud, neprepadaj panike, on je šikovný :)

v girl

fufu
dakujem si zlata :)

kvet11

aj ja som zvedava..mne doki povedal,ze budem kupovat C, C+ takze neviem :D ale ze uz utorok mozem dat dole tuto..a mam si kupit kosticove,ale nie tie male kostice,ale tie co su sirsie..nech mi to netlaci na ten silikon :) ja necitim vobec nic..a ak ti mam pravdu povedat..ja ani neviem,ze som bola operovana :D mam z nich pocit ako keby som ich mala vzdy..ja by som isla uz aj hned teraz na zväcsovanie :))

Lucia83

February

Ahoj mam prave termin idem o mesiac. Uz som zaplatila 500 eur zalohu. Vsetko mam dohodnute velkost a tak.
Doteraz len chvalu citam a teraz toto???
A ty mas aky problem? Ved si bola spokojna . Co sa zmenilo?
Ako dievcata som uplne na nervy.

ewel007

mne na kontorle takmer nič nepovedal, takže som s toho zmetena a vyszišťovala som info tu, pretože mi akurat povedal že 1-2 týždne nosiť podprdu a že mäknu to je všetko! nič o jazve, stastostlivosti a kopu iných veci, takže som mu včera napísala mail, a dnes len v skratke cez tel mi odpísal nan, že po mesiaci silikonov naplaste.. takže tak :(

Lucia83

February

Ahoj mam prave termin idem o mesiac. Uz som zaplatila 500 eur zalohu. Vsetko mam dohodnute velkost a tak.
Doteraz len chvalu citam a teraz toto???
A ty mas aky problem? Ved si bola spokojna . Co sa zmenilo?
Ako dievcata som uplne na nervy.

february

Lucia 83

a Ty ešte nemáš dohodnutý termín však? Neviem, aj baby čo boli minulý týždeň na kontrole vraveli že bol unavený asi a moc z neho nedostali, to sa mi nejak nepáči...a o tej Cleopatre ani nevravím, veď chúďa sa zožiera a nakoniec sa nič nedozvie? Ja mám tiež little problem, na kontrolu idem budúci týždeň, tak som zvedavá ako sa mi povenuje a čo povie, veď na koho sa máme obrátiť ak nie na nášho operatéra?? Tak som zvedavá, milý bol, nemôžem povedať pol slova, uvidím...