Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

february, mravcadlo :)
tak ja mam 515 ml a profil vysoky.teraz som dva mesiace po opke. citim sa super, uz sa zapajam do vsetkych cinnosti :))) podprdu nosim uz normalnu, ale v pooperacnej este spinkam, citim sa tak lepsie :) ciciky moje si neviem vynachválit, baby to je pocit, ach jaaaaj :D

sunny323

Mravcadlo

Ty mas podobne prska ako ja,rozhodne si daj ako ja 515ml....ja budem mat pri tychto aj tak len 75C,co je v pohode....

sunny323

Mravcadlo

Ty mas podobne prska ako ja,rozhodne si daj ako ja 515ml....ja budem mat pri tychto aj tak len 75C,co je v pohode....

sunny323

Anett

Ano,ja mam dcerku,predtym som mala pekne prsia sranda,ze som bola vzdy proti silikonom... ale kojenie urobilo svoje,neuveritelna zmena... ihly sa neboj,budes mysliet na pekne prska a zvladneme... ja by som tiez isla najadsej na salu rano,lebo tiez odpadnem od hladu a smädu.. a kedy si bola na konzultacii? Ja trinasteho jula,ci sme sa nevideli.

anett101

sunny323

jeeejo tak som stastna teda ze tu je niekto este aj na moj termin to by bolo fajn keby som stebou na izbe vraj budeme po dvoch.najhorsie je ze kamoska tiez bols v pezinku a mala mat opku na 10h a jedla den predtym naposledy o 19h a dostala sa az na salu o 16h ze ani pit ani jestze skoro umrela ze isla az posledna.Videla len ako manzelia tych zien alebo priatelia behaju za lekarom a necom im pchali do ruk asi peniaze aby isli ich zeny skorej..ja sa bojim infuzky ja mam strasny strach z ihiel ja vzdy ked vidim ihlu odpadnem.juj kde je este februar daleko ze :-/ ale tak co uz musime cakat mozno sa uvolni.a ty mas uz deticky?

february

mravcadlo1

júj tak to neviem, predpokladám že stredný, alebo vysoký, škoda že to pri fotkách nie je, však si možno prečíta a napíše aj ako sa má

v girl

kvet11

dakujem..ved aj tvoje su brutalne :) no tak ja som bola plochana uplne :DD teraz mi to pride az vtipne,ze aka som bola. este som si nekupovala,ale mozno cez vikend skocim do nejakych centier a pojdem medzi spodne pradielka :))