Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Cleopatra

No normalne som z toho prekvapena. Inak ja mam asymetriu ale hovoril ze to bude ok. No ked ty si tu asymetriu pred nemala a teaz tam je , tak som zvedava ako to bude u mna. Nepozerala si na nete ci su taketo pripady? A je to tak ze si to vsimnes alebo ked sa na to zamerias ? Vsimol sito aj niekto z okolia?

cleopatra123

lucia83
ja viem preco ma poslal na sono jeden prs je vacsi a teda je to dost viditelne zrejme sa to ani jemu nepozdavalo ci tam nie je nejaka tekutina ale podla sona nie je ale nic viac mi k tomu nepovedal nebolo mu velmi do reci doktorka na sono mi vravi ze asi preto ze pan doktor nebol spokojny co sa teda necudujem lebo teda ani ja nie som :-( no uvidim na dalsej kontrole

cleopatra123

kvet
vies co mne sa nezda opuchnuty idu mi v pohode aj stlacit k sebe aj podprsenku s kosticou si v poho obleciem takze netusim ja osobne som nic nezanedbala nic som nedvihala tazke ani doteraz nedviham,ani nevysavam alebo ani pradlo dokonca nevesiam takze neviem ved na fotke v galerke vidiet ze som nemala predtym nejaku strasnu asymetriu a on je doktor ma vediet co s tym robit no ale teda nic som sa nedozvedela len ze mam cakat tak cakam keby to bol zanedbatelny roziel tak sa jic nedeje ale toto je aspon 2cm a to uz sa mi nepozdava a teda ani ten pristup som zvedava na dalsej kontrole ci bude ustretovejsi

Lucia83

Fufu

Ahoj urcite sa da termin dohodnut telefonicky to nebude problem ked si uz bola an konzultke.
A s velkostou 350 si bola spokojna???

Cleopatra

Ahoj moja a neopytala si sa ho ze preco vlastne ta poslal na to sono??
A ani nepovedal ci sa ti to upravi, vies ci to neni len tym ze mas kratko po opke.

Bella

U koho si bola s prsiami mas ich velmi pekne, prirodzene.

eminka

fufu no aj mne by asi stacila miniabdominoplastika pls prsia. uvidom, co zajtra povie- a uz som zaslala objednavku na konzltaciu aj k mladekovi, hned mi dal na oktober. tu som cakala pol roka. a tiez rozmyslam ci budem rok cakat. ale zase nechcem nic uponahlat. a ked uspia myslim uz je jedno ako dlho to trva, len ako je po prebrati sa a ako dlho sa treba obmedzovat, respektive nepracovat.

kvet11

cleopatra123

a nemaš ho ešte opuchnutý?? mne sa zda že ja mám pravý tiež trošku väčší ale tak stále si hovorím že ešte sa to všetko formuje a usádza tak uvidím neskoršie....

on sa vôbec nevyjadril že prečo to asi tak môže byt?? žiadne vyjadrenie??

v girl

som zvedavá aké veľkosti nám budú dobré a či nás nebudú tlačiť tie kostice ja sa tiež chystám asi v pondelok alebo utorok by som išla popozerať niečo

a už ťa nebolí nič ani žiadne pichanie necítiš?

baby také čo už máte dlhšie po opke akú ste si kúpili podprdu keď ste cez deň mohli dať tú pooperačnú dolu s kosticou alebo bez kostice? sa bojím či nebude tá kostica tlačiť.....

bella28

sunny 323
dakujem strasne moc :)

mravcadlo
mam eurosilicony. inak aj ja som sa bala ze budu velke, ale som uplne nadmieru spokojna. mam vysku 176 cm a vahu 58kg, som dost siroka v hrudniku. mam podprdu teraz 75F. pooperacnu som mala 80D.

february
dakujem moc :)))

cleopatra123

kvet11
no bola som na tom sone nechala som tam 27 eur nemam tam nic ziadna tekutina takze neviem aj doktorka na sono videla ten rozdiel takze si to nenamyslam ,ale cakala som ze teda ma doktor aspon ukludni ze co to moze byt ale on nic len si pozrel papier a vypoklonkoval ma ze sa uvidime na kontrole o 5 tyzdnov takze som trocha sklamana z toho pristupu teraz musim len cakat co sa z toho vyvinie pred operaciou bol teda jednoznacne zhovorcivejsi teraz mi to pripadalo akoby sa ma chcel co najskor zbavit

fufu

eminka

urobil by to aj naraz, v mojom prípade by to bola miniabdominoplastika, ale ked mi povedal, že 4hod. operacia, tak som sa aj zabudla spýtať koľko by to spolu stálo. Neviem nakoľko by sme boli vyradené, asi tak 2-3 týždne odhadujem, mala som dva cisiárske, ale určite záleží aj na tom, kde pracuješ. Ja som tiež chcela isť k Červenovi, ale nechcelo sa mi tak dlho čakať. Idem pozrieť na ich stránku, či tam je cenník

eminka

ahojte. zajtra mam termin na konzultaciu u dr.cervana. a asi o rok je termin operacie ako som sa postupne docitala. a tak rozmyslam este nad dr.mladekom, tu som citala same pozitivne referencie.
fufu vidim, ze si prave bola u neho. ja potrebujem riesit prsia, a rozmyslam aj o abdominoplastike, po viacerych porodoch. aj ked som si dala celkom dobre do poriadku brucho po porode, ale koza nie je celkom stiahnuta, a myslim, ze celkom uz ani nebude bez zakroku. urobili by Ti to aj naraz? a cena aka by bola? a kedy sa da uz nastupit do prace? dakujem