Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
bomby uz mam len nie rovnake :-) musim si teraz privolat aby sa jedna zvacsila alebo druha zmensila :-)

cleopatra123

ewel
no vies co ja som sa nicoho nebala ani bolesti ani narkozy len toho co ked to nebude dobre a tu ho mas ci som ja neni bosorka :-(
ale ze by som si privolala jakpot v loterii to nie :-)

cleopatra123

vgirl
no vidis s tebou stihol doktor prebrat vselico ale so mnou teda nic nestihla som sa spametat a uz som bola vonku z ordinacie a nic som sa nedozvedela
mozno sa to spravi a mozno nie v kazdom pripade je to prilis velky rozdiel na moj vkus a kazdy na mojom mieste by robil paniku lebo co ta napadne prve :co ked sa to nespravi a uz rozmyslam kombinujem vymyslam ....no stresy

cleopatra123

tomyum
ved prave kazdy den pozeram a nic, som skoro 4 tyzdne od opky ja viem ze to nie je vela ale aj tak pozorujem to od zaciatku a doktorka na sono povedala ze jej sa zda ze je jeden implantat vyssie :-( to nie je moja chyba ale teda ja som cely cas pred opkou trpla ze co ked to nebude ono a akosi som si to privolala