Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eminka

ahojte. zajtra mam termin na konzultaciu u dr.cervana. a asi o rok je termin operacie ako som sa postupne docitala. a tak rozmyslam este nad dr.mladekom, tu som citala same pozitivne referencie.
fufu vidim, ze si prave bola u neho. ja potrebujem riesit prsia, a rozmyslam aj o abdominoplastike, po viacerych porodoch. aj ked som si dala celkom dobre do poriadku brucho po porode, ale koza nie je celkom stiahnuta, a myslim, ze celkom uz ani nebude bez zakroku. urobili by Ti to aj naraz? a cena aka by bola? a kedy sa da uz nastupit do prace? dakujem

fufu

V.girl

ďakujem za radu, ale ja Norethisteron nemôžem zo zdrav.dôvodov a neviem si predstaviť, že my som mala menzes počas operácie. Vtedy je vraj aj krvácanie vačšie.Ale hlavne Ti chcem poblahoželať k novým prsiam, sú fakt krásne.

Lucia83

Tak dnes som bola u Mládeka, je sympatický. Navrhol mi okrúhle, 350 ml a miniabdominoplastiku brucha. Mám si rozmyslieť, či to potrebujem, páči sa mi, že ma do ničoho netlačil. Rozmýšľam, čo urobím. Najradšej by som to absolvovala naraz, ale je to 4hodinová operácia. Termíny dáva na november, asi by som po Vianociach nemohla lyžovať. Nevieš, či sa dá termín opky dohodnúť aj telefonicky?

february

mravcadlo1
pozri
super diva str.2
Lucy1990 str.9

Bella28
tak to je najlepšie,čo môže baba napísať, prajem Ti aby Ti tá radosť vydržala ešte dlhé roky :)