Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

v girl

prave si jej písala :)) je to cleopatra ona bola so mnou na navšteve za tebou :D
tak mna laka tiež väčšia velkosť ale opäť strach a nemusi niečo vyjsť a zase také nehorazne prachy, tak dakujem pekne :)
ja som neni ešte stale fit, je to lepšie ale nie je to to prave a stale čakam a som trpezliva ale niekdy ma to prechadza :)

tomyum1

cleopatra

a myslim si tiez ze to chce len cas a spravi sa to same, ale pre klud duse by som sa este dozadovala konzultacie...

tomyum1

cleopatra

ja len ze ked si nedostala odpovede na svoje otazky mozno doktor prave nemal svoj den... teraz budes 5 tyzdnov v napati kazdy den sa pozorovat, na nervy, ja by som mu volala hned... za to nic nedas a mas na to pravo...

v girl

cleopatra123
podla mna sa to este napravi :) ako som pozerala albumiky..viac zien malo jedno prso opuchnute..po par mesiacoch to zislo..len nezufaj..pan doktor vie co robi :) si krasna

v girl

ewel007

micka a ta 2 kocka co bola s tebou u mna na izbe je tu? ..hehe ked som vas vtedy videla ste boli riadne prsane po opke ..ale teraz ako pridavas fotky..krasne sa ti formuju..nakoniec za rok si dam aj ja väcsie :D uz ma to normalne laka hehe

cleopatra123

february
vies ja tu nechcem sirit paniku alebo nebodaj aby tam nikto nesiel je kopu bab co su spokojne to je len moj subjektivny nazor ze teda pred opkou bol ovela zhovorcivejsi ako po teraz musim uz len cakat a po 5 tyzdnoch uvidim co povie lebo teraz vobec netusim ako sa taketo pripady riesia
moja kamoska je relativne spokojna aj ked by ich chcela mat blizsie pri sebe ale zas fyziologia nepusti :-)

cleopatra123

tomyum
myslim ze je zbytocne tam teraz volat ved som bola tam vcera povedal ze sa uvidime na kontrole a dalsia operacia aj tak pripada do uvahy az po pol roku hadam vie ze nie som spokojna aj ked on sa teda nevyjadril ale podla mna ani on nie je mohol aspon ma trocha ukludnit lebo teda kazdy den pozeram ci nejaka zmena a nic :-(

tomyum1

Cleopatra

ak si nespokojna s vysledkom volaj doktorovi hned, necakaj a nezozieraj sa dalsich 5 tyzdnov. Trvaj na podrobnom vysvetleni!

february

cleopatra

tebe moc držím palce aby sa to upravilo, ja som mala menšie prsia pred ako Ty ale určite väčšiu asymetriu a vyrovnalo sa to postupne, ak tam nenašiel nič, čoby nebolo v poriadku dúfam, aj keď je pravda, že chápem že si sklamaná že si nedostala adekvátne vysvetlenie, to mi tiež moc nevonia a nemalo by to tak byť ani keby bol akokoľvek vyťažený, snáď len, že tomu neprikladal nejakú váhu a myslí si tiež že to chce len čas...a tá Tvoja kamoška čo bola pred Tebou ako? Je spokojná?