Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Fufu

Ahoj cicka, no tak som ale pozerala som si zase fora a nic zle tam neni.
Pozri je to este kratko po opke clea takze ja si myslim ze sa to da do poriadku a odpuchne budem drzat vsetky prsty co mam:-).
Na foto ma tie prsia fakt pekne prirodzene.
Bola som u neho aj s muzom a zdal sa mi fakt v pohode a ked budem mat po opke a nieco sa mi nebude zdat v momente mu volam, alebo ficim za nim. Budem sa na vsetko pytat led sa mi nieco nebude zdat. Uz som platila aj zalohu , takze som sa pre neho rozhodla. To ze ma zobral o mesiac nesvedci o tom, ze ma malo roboty na rozdiel od inych dr. Kde vakas na termin len konzultky niekolk mesiacov, ale aj o tom ze je drahsi o vyse1000 eur oproti inym. Takze hlavne sa nestresujme . Inak citala som aj o tej plastike brucha lebo ma to zaujimalo nevedela som ani co ten nazov znamena co si pisala a je plno info na nete a ze dokonca hojenie trva3 tyzdne ale celkove 6 tyzdnov v podstate ako pri cisaraku. Fakt to mas take zle??? Mne sa na foto nezdalo.

Nataaaali_a

Baby ako sa tu viem dostať k nejakým fotkám? Poraďte prosím lebo tu len tápem a tápem. Čítala som o Lucy1990 že má tiež 515tky tak by som si ich rada pozrela lebo ma chytá nejaká panika že budú obrovské :O

fufu

eminka

ahoj, tak ako? bola si u červena? Budem rada, ak mi napíšeš, ako si dopadla,aký máš z neho pocit. Pýtala si sa aj na tú miniabdominoplastiku? Rozmýšlam, či radšej nepočkám.Koľko by trvala operácia prsia pls brucho,cena atd.? Budem ti vdačná za každú info. dík

Lucia83

350 ml sa mi zdá až dosť, lebo mám príšerne krivú chrbticu a ledva 160 cm výšku. Aj ty si trocha v strese po tom čo tu čítaš? Ja som bola u Mládeka 13. 9. aj s kamoškou a zdal sa nám úplne v pohode, podal vyčerpávajúce info, cleopatra bola tiež 13násteho? My sme boli o 13 tej a 14 tej. No veď uvidíme, ako sa to bude vyvíjať ďalej

Nataaaali_a

Ahojte baby! Som tu úplný nováčik. Moja kamoška mi odporúčila toto fórum nakoľko aj ona z neho čerpala rady pred jej operáciou. Ja som dnes bola na konzultácii u Dr. Červeňa. Navrhol mi 515ml v ordinácii som ani nestihla zareagovať a už to písal do papierov že také, tak ja len pevne verím, že vie čo robí..i keď mám trošku obavy.Baby dajú sa tu pozrieť aj fotky druhých báb aby som si to vedela naživo predstaviť?Ďakujem za pomooc :-)

kejtrina

Ahojte baby!!!

chcem sa spytat na nejake referencie na p. MUDr. Marsala z TT Euroclinic...

...ma tu niekto skusenost? alebo neviete o jeho praci v nasom albume?

dik

cleopatra123

kvet11
no aj ja som si to tak predstavovala ze teda mi nieco k tomu povie ale zrejme si mysli ze som uz stara tak mi je dobre hocico :-)

bella28

gabby
nejako nerozumiem tej vete co bola mne adresovana, neviem asi si nemyslela mna ci?

laila
myslim ze mas uplnu pravdu, ja mam ten isty nazor. to svedci len o tom aky je ziadany. ma velmi dobre meno a myslim ze vacsina jeho prac aj hovori o jeho kvalitach. samozrejme ze aj iny doktor moze byt dobry a robit krasne prsia. aj ja som bola u cervena a hned po konzultacke som mala k nemu velku doveru, jednoducho dobry pocit.

[zruseny15]

gabbyy

Tak trošku si ma ukľudnila, čo si prezistila v BB :-) Kadečo sa tu popísalo. Len neviem načo je pri opke aj ten mladý dr. keď nič nerobí. Žeby sa len pozeral? Lebo on neoperuje, že?
Inak baby ja sa divím ako tu píšete že vás odrádza tá čakačka u dr. Červeňa. Ja som úplne opačný prípad asi :-) Veď to, že sa tak dlho čaká svedčí o tom, aký je žiadaný, nie? Ja by som nešla k takému, ktorý mi dá termín o 2 mesiace.