Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nataaaali_a

Baby mňa chytil nejaký záchval paniky jeden deň po konzultácii (u Červeňa), síce som počula že si treba nechať poradiť, ale ja sa bojím že 515ml eurosilikony mi budú obrovské) ja nechcem vyzerať ako lolo ferari pre pána jana.pomooooc

kvet11

v girl

mne to neostalo po tých náplastiach ale skús to dať dolu s niečim mastným s nejakým olejčekom alebo vyskúšaj si dat na vatu aj normálny alebo olivový olej to by mohlo ísť dolu.... no jazvy sú perfektné o pol roka nebudú ani viditeľné podľa mňa....

cleopatra

mne nevadí kostica kvôli jazve to som ani necítila len sa bojím aby mi netlačila náhodou na ten implantát radšej by som brala ešte aspoň na taký mesiac - dva bez kostíc mne nejak aj tak nič nesedelo v čom by som sa cítila dobre táto pooperačná je zatial najlepšia :))

doktor hovoril že nemá kostica tlačiť na implantát aby sa nezdeformoval tak sa ešte toho trochu bojím....

bibi001

Lucia3110

hej ked tu bolest rozchodim tak je uz lepsie ale tie ranne vstavania, to je des :( uz ti aj zacali maknut pomaly ci ani nie? ja ich mam stale ako dvoch vojakov v pozore, ale asi sa uz prilis vela pozorujem hehe..musim poslat fotecky do galerky..s prskami som velmi spokojna! velmi sa z nich tesim

[zruseny15]

gabbyy

A čo teda hovoril ten mladý dr.? Ja si platím za dr. Červeňa, nechcela by som, aby okrem kukania niečo robil. Isto je šikovný, ale neobjednala som sa k nemu.

Lucia3110

bibi001

neboj sa, vydrz este...mne presli intenzivne bolesti asi na 7-8 den..aj ja som rano plakala az..tych prvych 5-10 minut po zobudeni..to vibrovanie som citila taktiez..som dvanasty den po operacii, uz sa citim fajn, len lave prso ma stale ako keby taha, take napatie citim v nom, prave je ok celkom :)

bibi001

baby kedy vam prestali take intenzivnejsie bolesti? ja mam piaty den po a som sa zobudila pomaly so slzami v ociach..ach :( v jednom prsku citim take akoby slabucke vybrovanie ked sa hybem, mozno to je to prelievanie co ste tu opisovali pred nejakym casom..kedy vam zacali odpuchat? ja ich mam stale velmi dvrde, ziadny odpuch zatial nevidim..

v girl

kvet11, cleopatra123, ewel007
babulky..aj vy mate po naplastiach take polepene miesta? viete take ako keby spinave :D ono to je na mne nalepene a dnes pri kupani som sa to snazila zmyt zo seba ale nejde to..vypadam fakt ako spinoska :)) ozaj a jazvycky ste si pozerali? su krasne vsak..ani ich vidno nie je :)

cleopatra123

lucia
ty si zlata ako ma utesujes :-) ja to teraz nebudem riesit nema to vyznam tam volat ked osobne mi nic nepovedal zrejme ani sam nevie
pockam do kontroly a potom sa uvidi ja nikoho neodhovaram len to je moj pocit ze pred op bol ovela zhovorcivejsi a po je to ine ja viem ze ma zrejme vela prace ale to neospravedlnuje ani ewel sa od neho moc nedozvedela
ale pokusim sa byt pozitivnejsie naladena :-)

Lucia83

Cleuska

Ani si nevies predstavit ako by som chcela aby si bola spokojna, fakt strasne. Viem aka si bola nadsena po opke a teraz toto. Fakt neboj da sa to do poriadku je to velmi skoro po opke takto sa z epokojovat, viem ze sa mi lahko pise, ked som neni v tvojej kozi, ale fakt vela som toho dnes popozerala, obvolala kamosky co su po a kazda mi poedala ze to je ese kratka doba.
Na tvojom mieste hned v pondelok volam doktorovi a opytam sa na jeho nazor, ze ta to znepokojuje, ze nespavas, nech ti povie jeho nazor na situaciu. Peco to nespravis??? Radsej budes depkovat??? V pondelok by som si tu rada nasla pozitivnu cleopatru. Myslis ze sa mi to splni??? :-))))

gabbyy

Nanka Az jun a ty? Dufam ze sa ale Nieco uvolni Ovela skor :-) Zevraj sa to stava.. Laila ONI operuju spolu on je tiez chirurg..a na konzulacke mi podrobne vysvetlil Vsetko on co a Ako a dr cerven so mnou prediskutoval velkost a tvar. Mali tam strasne narvane :-)