Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

bodka
to neviem nepytala som sa ona len zhodnotila ze tam nie je nic patologicke vtedy ma vobec nenapadlo sa to opytat v kazdom pripade je mi to dost podozrive ze mi doktor na otazky co sa stalo odpovedal jednoslabicne dost ma to znepokojilo a stale nad tym musim rozmyslat :-(

cleopatra123

bodka
no veru postrehla ho aj doktorka ona tam ziadnu tekutinu nenasla takze z jej pohladu je vsetko v poriadku z mojho pohladu je to hrozne pripada mi to ako keby bol jeden implantat pod svalom ten mensi tam je taky plynulejsi prechod ako keby ho sval tlacil a druhy ako keby bol nad svalom taky vypuklejsi a okruhlejsi ale to je len moj subjektivny pocit zda sa mi dost neuveritelne aby s nejaky chirurg netrafil pod sval

bodka_

cleopatra
na foto vidno znacny rozdiel v tvare prs a postrehla som ze si bola na sone,ale neviem co tam mas zle. Ta doktorka ti co povedala?

cleopatra123

kvet11
aha tak teda toto mi doktor nepovedal teda co sa cudujem nepovedal mi skoro nic
dala som sen fotky aby ste videli ze nerobim paniku len tak pre nic za nic aj ked mi je do placu ked sa kuknem do zrkadla

Lucia3110

bibi

ja sa bojiiim si ju dat dole aby som daco nedo...ehm..:D ale v pondelok idem na kontrolu a to sa uz budem moct po nej aj osprchovat konecne tak aj ja musim foto narobit :)

Lucia3110

bibi

no presne tak som to mala aj ja..ale kym som sa rozhybala, bol zas vecer a tak dokola :D no ja na tom pravom citim ze pomaly makne ale to lave ma sere uz ...ale este je skoro :) ja som tiez este nedavala foto, este som ani podprdu nemala dole, len raz a to na kontrole..

gabbyy

Laila ja som si tiez platila konzulku u cervena. Ale ten doctor robi po skupinkach konzulku pred tym Ako ta vezme cerven . Od povie na vsetky otazky a tak.. Skoro hodinu cerven to Sam nestiha. A poto
Sim bola asi 20 u cervena ten ma zmeral a prediskutovali Sme cellist tvar a tak.. Edte tak ale Pojdem raz s drahym.. Ale ta cakacka :-( ja son si chcela dohodnut termin uz ked mi Dali termin na konzulku a povedali mi ze sa dohodneme ked pridem, uz sa to ale posunulo z Marca na jun :-( skusim I'm este poslat email a uvidime :-) Vsetko je na sestricke... Ta dohoduje terminy