Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabbyy

Baby a tie kecy o cervenovi sú bludy bola som tam dnes 2 hodky a rozprávala som sa s jeho kolegom ktorý operuje s ním. nie Je pravda že robí jedno prsoo on a iné niekto iný. Čo sa týka drenov tie dávajú ti menwj skúsení cerven ich dáva iba ked sú ozaj potrebné. Navyše sa môže vďaka ním zaviesť infekcia. Dozvedela som sa toho dnes ozaj veľa aj.mne sa páči mladekova práca a veľmi ale baby myslíte aj na starostlivosť po v pripade problémov akí bude mať k vám pristup. Ja som sa po dnešnej konzulkr definitívne rozhodla pre cervena a toho druhého symposa ktorý s ním operuje

gabbyy

Eminka kedy si bola u cervena?ja som tam tiež dnes bola a maximálna spokojnosť tá čakacia doba má odrádza ale stale niekto vypadne tak sa snD niečo uvoľní. Baby čo idete vo februári myslíte na mňa AK dostanete skorsi termín.. ja mám tiež 173cm a 55 kg a navrhol mi 400 filatelie vysoký profil

ewel007

kvet

ja som sa nemala ani kedy, pretože telefenovla ked mi vyberal stehy a ani neviem ako už som bola vyprevadena medzi dverami. tebe povedal že tie naplaste s utorku dolu o tri dni? mne napísal mail že v pondelok, ked to budu 4 týždne a stale neviem čo s tými malými lepkami, lebo písal že neodlepovať že si to tam mam nechať kým pojdu same dolu ale teraz neviem ktoré, či tie od utorku alebo tie od opky, ktoré Vam už samozrejme v utorok dolu dal. tak čo ? niečo zanedbam alebo mi zostane viditelna jazva??

kvet11

v girl

tak ti si si rýchlo zvykla a aha už sa ti aj máli že na väčšie by si išla :DDD
keď sa budem zle cítiť v tej s kosticami tak si kúpim bez kostíc vystuženú .....

cleopatra

nezúfaj určite sa ešte prsia usadia a budeš ich mať v pohode aj keď každá z nás by sme stresovali presne tak ako ty.je to dosť smutné že doktor sa nevyjadril, myslím si že aj keď ma človek za celý deň toho dosť alebo nemá svoj deň tak v takomto prípade sa má k pacientke venovať a povedať jej pravdu čo si on o tom myslí...

ewel

ja som sa ho pýtala na všetko čo ma napadlo keby sa nepýtam tiež by som sa asi nič nedozvedela ale tak reku som tu tak povyzvedám ....