Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

lucia
no ja uz cely den citam o takychto pripadoch uz som z toho na nervy :-) ale ja som presne taketo nieco cakala ze mi povie doki :-(
budem cakat co sa z toho vyvinie dala by som aj fotku ale ked sa vidim vobec sa mi nehce fotit

fufu

Lucia83

Dobrý nápad, aj ja by som mala, ale som strašne lenivá, už aj do posilky som prestala chodiť, lebo nestíham popri dvoch prácach a dvoch školákoch. Asi začnem, ked budem mať termín opky, teraz si hovorím, že mám ešte čas, ved brušné svaly sa spamatajú rýchlo. Ked budeme mať nové prsia, možno nás cvičenie bude viacej baviť :)

fufu

Lucia83

Dobrý nápad, aj ja by som mala, ale som strašne lenivá, už aj do posilky som prestala chodiť, lebo nestíham popri dvoch prácach a dvoch školákoch. Asi začnem, ked budem mať termín opky, teraz si hovorím, že mám ešte čas, ved brušné svaly sa spamatajú rýchlo. Ked budeme mať nové prsia, možno nás cvičenie bude viacej baviť :)

Lucia83

Cleus

Ahoj , teraz som citala ze jedna baba mala rozdiel 2cm a dalo sa jej to do poriadku. Ze teraz ked je pol roka po opke tak je vsetko ok. Dufam, ze som ta poesila aspon trosku.

Lucia83

Fufu

No tak asi hodinku sa mi zda. Teraz som prave domakala 40 brusakov:-))
Svagrova co uz je po opke mi poradila nech spevnujem brusne svalstvo aby som sa vedela posadit :-). Normalne pojdem na salu s tehlickami :-)))).

cleopatra123

kvet
ja som si objednala z netu xpradlo dve su sice s kosticami ale to mne nevadi ked mam rez dvorcom su pekne cele cipkove dve ma vysli 30 eur

fufu

Lucia83

Ja som po 2 cisárskych a cez tehotenstvo som dosť pribrala, potom schudla a tá koža sa už tak nestiahla, mám tam previs a strie a čím viac chudnem, tým je to horšie. Ale nie je to nič hrozné, aj Mládek hovoril, že by si to premyslel ešte na mojom mieste. Ale mne to vadí, a ked už budem uspatá, tak nech to spraví, len by sa mi trochu predlžila jazva, čo už mám po cisárskych.Koľko ti trvala tá konzultácia? My sme sa dozvedeli všetko, čo sme chceli a boli sme spokojné

cleopatra123

kvet
poviem to takto necakala som ze ma zvali na stol a hned bude operovat ale cakala som slova utechy :-( myslim ze ako platiaca pacientka by som si zasluzila par povzbudivych slov
ewel by si tiez zasluzila nejake info ako dalej ved on nema rata s tym ze si precitame na nete

kvet11

ewel007

fuha stým si ma teraz dorazila čo sa týka tých lepiek. mne nepovedal že kedy si mám dať dolu tie čo nám dal v utorok mala som na pláne hneď večer ale keď písala v girl že jej povedal o tri dni tak som si ich dala dolu až dnes práve som sa fajnovo poriadne konečne osprchovala a nalepila tie silikonove lepky. ja stále ale nechápem prečo ti nedal tie maličké dolu on ti ich tam nechal aj počas vyberania stehov? to asi myslel že tie malé kým neodpadnú samé dolu. a možeš sa snimi aj normálne sprchovať?? ale to je teda trochu divné že vyberá stehy a telefonuje mal by sa venovať pacientke aspoň podľa mňa. ja by som mu naznačila že mám nejaké otázky a počkala by som....

cleopatra123

prosím ťa že stará to kde na to chodíš si ti čislo :)) k starej máš ešte velice ďaleko a už keď tak či stará alebo mladá venovať sa treba rovnako ved je to jeho pacientka....

baby bola som dnes na nákupoch podprdu som nekúpila žiadnu tie kosticové mi trošku vadili a nechcem niečo pokaziť tak som si chcela kúpiť vystuženú bez kostice ale teda neúspešne celé mlyny som pochodila a keď som našla taká cena že sa mi hneď hlava zatočila na tu chvíľu nedám tak veľa peňazí....
skúsim isť pozrieť cez týždeň u nás v meste uvidím.