Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leeu9

Ahojte baby

chcela by som sa Vás opýtať tie ktoré ste po, či si krémujete prsia telovým mliekom, lebo ja mám z tej podprdy pooperačnej okolo bradaviek také suché tak sa pýtam, či vlastne môžem krémovat, ak to nie je blbá otázka, dakujem za odpoved

kvet11

ewel, cleopatra

baby ja som taká trúba v živote som nebola nikde dochvilná a samozrejme tak to bolo aj dnes, pred mlyny som prišla o jedenástej kým som sa dostala do tých blbých garáži a zaparkovala a prišla na miesto stretnutia tak bolo 11:10 tak som obehala celé mlyny asi tri alebo štyri krát všetky kaviarne aj obchody kde sa nachádzaju podprdy či náhodou nenakupujete :)) a nič nestretla som vás a tak som sa tešila že pokecáme no ale čo už moja vina nabudúce tam budem stáť už pol hodinu do predu :))

lilabmw

Ahojky Baby a MOnitaa

Mate niekto spraveny uz nosik?KOlko ste platili a u koho ste si davali?Ja rozmyslam nad zuzenim len mäkkej casti.Ste tu niekto uz po ak ano bola by som rada kebyze mi bud poslete fotku na email alebo v galerky by som kukla aka mate foto .dakujem

tomasova

kvet11
ahoj moja a dokedy ste tam boli?ja som prisla do mlynov o dvanastej a presla som vsetry kaviarne,ohlasila som asi 3 skupinky bab a pozerali na mna ako na kravu....som sklamana ze som vas bud nestihla alebo nenasla.

kvet11

Rozalka

musiš poslať foto svojich pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk zo svojím menom tu v galérke a zajačik ti pošle inštrukcie :)

Monitaaa

ja mám 400ml gulaté, vysoký profil a kupovala som si podprsenku 75 D v živote by ma nenapadlo že raz budem nosiť aj takú veľkosť :)))

Monitaaa

Sunny 323
Fuha to su fakt az take rozdiely? som zvedava velmi ako to dopadne, dufam ze budeme spokojne. Este sa aj trocha bojim hojenia jaziev lebo pri modelacii bude ich viac, tak musim pozistovat nejake dobre rady