Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sunny323

Monitaa
Ahoj,ja idem na 515ml,mam svoje polky,vykojene a pan dr.povedl,ze budem mt poom 75c,tak to ozaj u kazdj ink ukaze. Mam 170cm a 60 kg,pod prsiami mi nmeral 74cm,obvod hrudnika 84

sunny323

Ivava

Ved oki jasne,nemozes slubit.... ja tam idem zajtra rano volat a opytam sa,ak chces,aj na december...to ti dam vediet,lebo ja v decembri nemozem. Tak ak by mali volne v decembri,napisem ti. Daj mi maila pre istotku.
Pa

Monitaaa

Mendy Zanag
No ja uz som to skusala vselijak s mukou v sacku otestovat :-D mne nejake megakozy netreba, ale aby boli pekne tak 3 plne mi stacia. Tak snad to bude dobre lebo prebytocnu kozu mi odstrani pri modelacii, tak to bude jaziev. Kedy vas to caka?

Monitaaa

Mendy Zanag
No ja uz som to skusala vselijak s mukou v sacku otestovat :-D mne nejake megakozy netreba, ale aby boli pekne tak 3 plne mi stacia. Tak snad to bude dobre lebo prebytocnu kozu mi odstrani pri modelacii, tak to bude jaziev. Kedy vas to caka?