Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

Monitaaa

ved napíš mail zajačikovy na galeria@zoznam.sk povec že tam máš aj foto len si zabudla už prístup :)
to áno každá máme pochybnosti pred opkou v tých ml to aj ja som mala :))

Monitaaa

Kvet 11
No na tu satku som myslela aj ja ;-) nevedela by si mi poslat mail na babu co spravuje galerku, pozerala som ju pred rokom mam tam aj fotky ale uz som zabudla pristup a chcem si to este pozriet ci sme vybrali dobru velkost implantatov.ale jak citam tak kazda ma pred pochybnosti o ml :-D

kvet11

Monitaaa

myslím že modeláciu a vkladanie implantátov mala barbinka84. ja som ešte do teraz nosila pooperačnú podprdu takž som sa všelijako maskovala nosila som prevažne šatku takže to vidieť nebolo a teraz som mala už pár krát aj normálnu podprdu a neviem či si to niekto všimol druhý taký čo to vedeli tak áno lebo sa na to zamerali ale ostatných neviem.... možne budeš zvládať šoférovať aj skôr ako ja treba len skúsiť a von medzi ľudí som išla už na štvrtý deň po opke asi na hodinku a potom som išla domov lebo doma bolo lepšie pohodlie :)) ale neležala som stále v posteli len prvé dva dni v nemocnici a potom už v pohode som doma vonku sedela.... kľudne sa pýtaj každá máme veľa otázok pred opkou :))

kvet11

february

ďakujem za info :) čítala som už o tom kokosovom oleji viem že je využiteľný na hrozne veľa vecí tak ma zaujímalo kde sa dá konkrétne kúpiť a teda či neni moc mastný :))

Mery NR

tak ti si ma teraz ako vyplašila to si nám mohla aj skôr napísať nech sa dohodneme mimo fóra :)) bože ešte nás budú nejaký úchyláci sledovať asi si zoberiem ochranku :DDD

Zanag

Kočky, tak som si pozerala vaše fotky, ale veru nie som z toho o moc múdrejšia. Neviem sa rozhodnúť, na každej to vyzerá úplne inak...Dala by som si 400 ml, len sa bojím vzhľadom na moju výška 162, pod prsiami mám 70cm. Čo myslíte, nebude to veľa? Základ žiadny po deťoch, len vyťahaná koža...Chcela som plné 3-ky.

tomasova

stretko avelane
babenky tak ja dnes asi nestiham,na desiatu ide moj drahy s mamou na socialku do GA a neviem dokedy tam budu,mozno ak by som aj nahodou meskala tak budete sediet niekde dole na kavicke??strasne som chcela prist ale vzdy ako najust nieco necakane....tak bud dnes alebo nabuduce...

february

kvet

kokos.olej kupujem v DM drogérii, 300ml stojí cca 7e ale vydrží dllllho,majú aj 100ml, ja mám extrémne suchú pokožku a natieram si ním celé telo po sprchovaní, po holení, mne vyhovuje, chvíľku treba vydržať a on vsiakne, ja sa natriem zabalím do župana a hotovo.Mne robí dobre a používa sa aj na suché vlasy, vlastne sa využíva na veľa vecí, vygoogli si. :)