Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

menndy

monitaaa

a ty si uz bola na nose? ci sa len chystas?? joj tak to uz zachvilku... zavidim.... dufam ze to super vsetko dopadne..:)

lilabmw

Monita
lilabmw@azet.sk
dakujem a nemas ani nejaku uplne ze staru foto to je fuk len aby som mala prehlad.A tebe ho roboli komplet aj mäkku aj tvrdu cast ?Ako si spokojna s odstupom casu?

ivava

sunny
moja nechcem sem davat moj email mam tam tiez cele svoje meno...a ked budes nieco vediet ozvy sa tu budem rada...a kludne sa mozes opytat na december...som zvedava co ti povedia...ale mne sestricka vravela ze oni pacientky obvolavaju mesiac pred opkou a ze az vtedy vedia ci pridu ci nie...

cleopatra123

tomasova
jasne boli sme len my dve s ewel potom sme si kupili v HM podprdu kazda :-)
ale teda dufam ze budeme v takychto stretkach pokracovat ale nabuduce sa musime dohodnut lepsie povodne sme chceli do kaviarne ale ked nikto neprisiel tak sme isli tam ze tam sa aspon nefajci
ved ked nieco tu je moj mail cleopatra123@azet.sk tam si mozme pripadne vymenit aj tel.cislo keby ste sa chceli este stretnut lebo my s ewel sme si vymenili este v avelane

tomasova

cleopatra
skoda,tam by ma nenapadlo ist.myslela som ze budete len niekde v kaviarni...nabuduce to vymyslime nejako inak...a aj ste pokecali??

cleopatra123

kvetinka,tomasova
baby ved my sme tam boli cakali sme na vas asi do 11.15 boli sme vnutri pri vchode aj vonku pri vchode a ked nikde nikoho tak sme isli do mcdonaldu mysleli sme ze ste si to rozmysleli
musime si vymenit asi aj tel.cisla aby sme sa nabuduce mohli skoordinovat aby sme nemuseli tu na fore ale teda strasili ste ale ja som ziadnych uchylakov nevidela

gabbyy

Mne tiez dr cerven navrhol 400 okruhle a tiez chcem anatomy, baby neviete ci operuje aj v poprade? Niekde som o Tom citala.