Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Menndy zanag sue33
Teraz ked citam kolko budete mat, tak som este viac zneistela. Ja mam 173 cm a 50 kg implos bude 325 ml anatom, teraz mam 2. Bude to stacit?
Kvet11
Dakujem uz som jej hned pisala tak uvidim, ked tak poslem foto este raz. Ty mas kolko ml?

menndy

Monita
Ked mas teraz 2 tak to budes mat dobre.. Lebo ja tam nemam bohvieco :)) moja kamoska mala300 ale celkom velke svoje a ma nadherneeee. A ty mas isto tiez dobry zaklad tak myslim ze to bude super :)

Zanag

Monitaaa

ty máš dobrý základ...ja nijaký :(
Záleží aj od toho akú veľkosť chceš mať. Mne stačia pekné 3-ky, viac asi nie, lebo som malá. Na vysokej babe to zasa inak ukáže. Ty by si mala mať 4-ky s 325 ml.

Monitaaa

Menndy zanag sue33
Teraz ked citam kolko budete mat, tak som este viac zneistela. Ja mam 173 cm a 50 kg implos bude 325 ml anatom, teraz mam 2. Bude to stacit?
Kvet11
Dakujem uz som jej hned pisala tak uvidim, ked tak poslem foto este raz. Ty mas kolko ml?

ivava

sunny
sory ale nebolo kedy...ja ti nemozem teraz slubit, ze ti dam moj termin ked neviem ci na december sa nieco uvolni...ak hej potom sa dohodneme...
inak baby neni tu niekto kto ma opku v decembri a nemoze???u Cervena...

menndy

Sue 33

Ahoj :) ja idem mat inac 400ml okruhle vysoky profil :) a povedal ze to budu 3 a polky :) ja som dost chuda :) tak som zvedava .. Meriam tak cca 173 cm a vazim 57.. Ale tak chcem aby tam predsa nieco bolo :)

Zanag

Sue 33

Vraj budú plné 3-ky. No mne sa to zdá na moju výšku dosť, predpokladám že to budú dobré 4-ky. Preto tak váham...
Prosím ťa, ty máš akú výšku a obvod?

iwon

chcem sa opytat.....menili ste si niekto z okruhle implantaty na anatomicke?aky je tam postup?to budem musiet ist zase na konzultaciu?bo mi navrhol 400okruhle ale rozhodla som sa, ze chcem anatomicke tak neviem aky je tam postup

sue33

Zanag
čo ti povedal, ze aku velkost budes mat po operácii?
ja tam tiez toho nemam vela a mne dava 410 a ze to budu riadne D-cka, tiez mam strach aby som neposobila vulgarne