Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

kvet11
my sme boli pri tom infopulte co tam je v kuse sme sa obzerali isli sme aj von kukat ale nikde nikoho :-)
tak sme si pomylslei ze asi nemozte prist ved napis mi potom na mail cleopatra123@azet.sk tam sa mozme nabuduce dohodnut

Lucia3110

angie

ja vobec nemam take pocity ze mi odpadnu :) ale je pravda ze som bez pooperacnej podprdy len ked sa perie alebo ked sa sprchujem atd.

angie77

..teda chcela by som vediet kedy to už bolo v takom štádiu, že ked ste si dali dole podprdu, že ste nemali už pocit vám odpadnú :)))

angie77

baby čo máte už po :))

..neviem či to tu už bolo písané, ale za aký čas od opky ste mohli chodit úplne bez podprdy akejkolvek? :)

nadranka

Dievčatá, ktoré idete ešte tento rok do BB k dr. Červeňovi a potrebovali by ste vymeniť termín opky, kľudne píšte. Keby ste nemali dobre predoperačné, alebo by ste ochoreli. Ja mám na november.

kvet11

cleopatra123

s tými číslami to bude najlepšie aspoň nebudeme na budúce trapošiť a behať po celých mlynoch :))

ja som 11:10 prišla k tej Mánií pozerám nikde nikto tak davaj ho nohy na plecia a snorila som všetky kaviarne a ten mcdonald ma inak aj napadol ale en tak letmo a hneď som si to vyvrátila že čo by ste tam robili že určite ste niekde v kaviarni a bola som aj v H&M pri podprsenkách pozerať lebo som si aj myslela že tam zablúdite :)) kam inam by nás to teraz ťahalo :))
asi ste stali niekde zrovna vonku keď som tam prišla na dohodnuté miesto ale nevadí nabudúce sa to už podarí :))

Monitaaa

NOS
No staru fotku asi fakt nenajdem, lebo to bolo aj 5 rokov sa mi zda. Robili mi ho v Ke chirmed. No moj nos bol ťažky oriešok a nechcel sa poddať, mam len makku časť, oproti minulosti som spokojna velmi ale nie je to žiaden maly pršačik :D Lila fotku ti poslem večer ked sa dostanem domov.

barbinka 84
ano modelacia s implantatmi aj ty to mas takto?