Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

tomasova

chapem to stým mailom a tá Sereď by bola fajn vieš čo dám ti jeden mail ja len ho musím kuknúť v druhom PC lebo ho nepoužívam a zabudla som ho :))

Monitaaa

Lilabmw
napis mi tvoj mail, ale neviem či ti mozem pomoct, kedze nos mam operovany už pred rokmi, takze nemam foto pred, ale len po hm a cenu si tiez velmi nepamatam, určite vsak uz su ine ceny.

kvet11

tomasova

ja som tiež behala po celých mlynoch ako nejaký zúfalec a hľadala baby ale nič....
možno sa len v mlynoch stretli a išli niekde inam a ani nesedeli tam v kaviarni ktovie... no aspoň som nebola sama čo som tam tak behala :))
sa smejem že ta hamba fackovala ale tak čo si mala robiť keď si ich chcela nájsť postupovala si správne :)

tomasova

kvet
velmi rada sa stretnem,len moj mail ma cele moje meno co by som tu nechcela zverejnit..mozeme sa niekedy dohodnut tu...a co tak stretko v seredi?

tomasova

kvet
hladala som skupinku minimalne troch bab,samozrejme aby mali vejke cecule,ale bud tam boli same mlade skolacky alebo bez prs,ale aj tak som par oslovila co ma hamba fackovala ale co uz...behala som po kaviarnach hore dole....asi tam uz baby neboli.

kvet11

tomasova

s toho čo si dnes písala že muž ide do GA na sociálku bývaš asi blízko Galanty a ja to tiež nemám až tak daleko do GA mohli by sme sa nejako dohodnúť keby chceš a stretnúť sa a nemusíme ani v NR môžme kde nám to bude aj bližšie alebo zorganizujeme ďalšie stretko čo sme s Avelane :))

ak chceš pošli mi mail a napíšem ti :)

kvet11

Monitaaa

mala som košík A sem tam B ale to musela byť taká malá podprsenka väčšinou ten A a samozrejme aj také mi boli sem tam veľké :DDD

som aj v galerke keď budeš mať už prístup môžeš sa mrknúť :)

tomasova

kvet11
aha takze ani ty si to nestihla...ja som meskala asi hodku ale skor som nemohla a to som dufala ze budete vysedavaat dlksie,a prave s tebou som chcela pokecat najviac,lebo chcem tiez tvoje vejkosti...
tak ma to mrzi babule a kde ste vlastne sedeli???

kvet11

tomasova

tak to keby som vedela ja som o nejakej 12:15 odchádzala s mlynov a myslela som aj na teba či si tam náhodou neprišla.... no ako si si mohla prečítať tak som baby nestihla a potom ani nenašla škoda :(

a ty si aká odvážna že si oslovovala skupinky čo si sa ich pýtala to ste vy s prsiami :)) aj si pozerala pred oslovením či su aspoň ceckaté :)