Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

menndy, zanag
mam 170/58, pod prsiaami 75 cez prsia sa mi
zda 84. Bude mi davat 410 ml anatomick. Povedal, ze to budu velke prsia, plne 4- ky, tak mam trosku paniku:)))

barbinka84

monitta

pred tym som mala,,,ani sama newiem,,,riadne vytahane 1-2 ??
teraz mam kosik c,d ako ktore,,,,hlavne su krasne plne,,,ziadne ovisnute kozky :) ja som mala jeden prsnik o 2cm nizsie,,,z toho mi deti viac pili mliecka,,za to ta modelacia :)dr mi chcel dat 400,,ale mne sa to zdalo vela,,tak sme isli do 375 a cil si vravim,ze aj vacsie by som zniesla :)
ale su take akurat ku mne,,chcela som prirodzene a myslim,ze sa aj podarilo,,aj tvarom aj velkostou,,,som viac nez happy,ze som do toho isla

Monitaaa

Barbinka
Ja nemam manualnu pracu takze sa nozem tiez setrit a sediet doma na zadku, ale soferovat by som potrebovala cim skor aspon pre dieta do skolky, presediet na pracovnom stretnuti a pod. A aku si mala velkost predtmj a teraz?

barbinka84

monitta

no ja musim povedat,ze ja som to mala celkom dobre,,,bolesti temer ziadny,,par dni ma trhala jazva okolo bradavky,,ale prasok to spravil a dalo sa,,,,ja som sa prvy tyzden fakt setrila a ten dalsi som uz chodila s kamoskami po kavickach :) soferovala som uz po tyzdni,ale mam automaticku,tak to islo,,,,myslim,ze u kazdeho je to individualne,,dnes mam presne 6 tyzdnov po,,a teda uz som aj zabudla :) prsicka uz su krasne makkucke,,,uz len jazvicka nech sa pekne hhoji,,,po 2 tyzdnoch som uz sama fungovala aj s detmi aj s domacnostou,

Monitaaa

Barbinka
No uz som pisala s adminkou ale nenasla tam podla nicku moje stare fotky tak som jej posielala nove, uz len cakam kedy mi posle pristupove udaje. A ako dlho ti trvalo kym si sa dala dokopy, ist von, soferovat, posediet v spolocnosti. Co mam cakat na druhy den po, alebo co mi bude treba nech si kupim dopredu :-D

tenda1

Ahoj baby , ja som tu už nebola strašne dávno , bola som na zvacsení v januári , takže som po 8 mesiacov a musím povedať , že to vôbec neľutujem .

Musím sa pofotiť a pošlem foto :-)