Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvet

ďakujem mojko no že dudy, ale mne sa maaaali :)) čo so mnou ? :))
ano moja to je tiež s HM to sme ulovili včera s Cleuškou :)
je to ta bez kostic, keby viem nemusela som minulý týžden nechať 34e v Triuphe, ale neva.. ty máš tieš foto s nej ti poviem, že velmi za mnou nezaostavaš :)) aku to máš velkosť? ja 42

Monitaaa

barbinka
Všimla som si v galerke, že si tiež nemala rovnake prsia, dal ti rozdielne implantaty ako mas napisane 322 a 370? alebo to vyrovnal modelaciou

kvet11

ewel007

že waaaaaauuuu aké dudy :)))) perfektné máš sa s čoho tešiť :)) vyfotená tušim že v novej podprde to máš bez kostíc? ja čo mám foto v tej čiernej ta je s HM a bez kostíc a táto tvoja vyzerá taký istý strih :))

cleopatra123

poslala som ti mail:)

micka a ty kedy dáš nejaké nové foto v podprde? ved aj ty máš čo ukazovať tak šup do galérky :))

gabbyy

Baby odpisali mi ze mudr cerven operuje Aj v bystrici Ak je niektore z vas z vychodu, Mozno bude cakacka kratsia :-)

Monitaaa

Baby ja ked pozeram tu galeriu som hotova z tych velkosti. Podla tych ml sa neviem vobec orientovat na kazdej to vyzera uplne inak.

menndy

sue

do bb.. ale mne to je jedno kludne by som aj do pezinku.. len som nevedela ze to treba asi na konzultacke povedat.. ze aj tam by som sla..:D