Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
ze z casaku :-) to by musel byt daky asymetricky casak :-) ale dakujem aj tak a tesim na dalsie stretka :-)je to super vypadnut na chvilu z domu z toho stereotypu

cleopatra123

barbinka
no ked myslis :-) ale mne sa to teda zda stale hrozne ale aspon uz mozem lezat aj na boku lebo chrbat ma uz hrozne bolel

cleopatra123

ewel
ale inak ta tvoja podprda z tiumfu je nadherna nemusis lutovat urcite ju vyuzijes mozno sa nakoniec aj ja na taku ulakomim ked pojdeme nabuduce na kavicku :-)

cleopatra123

ewel,kvet
uz som dala nove fotky, ale ked mne sa ani nechce fotit ked mam taky rozdiel normalne som stresovana ked kuknem do zrkadla :-(
to nie ako vy co sa z nich uz mozte tesit naplno ja stale rozmyslam co sa z toho vykluje