Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Baby pozrela som už časť galerie, prsia mate vsetky nadherne a podla mna vela z vas ani operaciu nepotrebovalo, ja mam pocit ze ani po opke nebudem mat take pekne ako vy pred. A nejak ma chyta panika a pochybnosti o vsetkom, či sme vybrali dobre, či to bude stačiť a podobne :/

ewel007

v girl

tak sa micka pekne uzdrav, lebo už sme mali aj stretko Avelane a teba nikde :)) samozrejme aj maličký, aby ste boli zdraví ale toto je celkovo otrasne počasko..
ale prosím ťa že bombi, to sa iba zda na foto v skutočnosti su neni také, ved ked sa stretneme uvidíš sama, že by si to ani nepovedala :) ty malé dievčatko, ved na foto uplne super :) tešíme sa na foto :))

v girl

ahojte babulky z Avelane :) nebola som tu istu dobu...ja a aj moj syncek sme boli chorucky..obcas som sem nakukla,ale nejako sa mi nechcelo pisat..bola som rada,ze oddychujem ked mozem..a ako sa mi mate?
ewel007
ty mas poriadne bomby si kockaaaa..pozrela som si fotecky...a este by si chcela 700ml? :) ja som pri tebe ako 12 rocne dievcatko s prsiami :D
kvet11
a tvoje prska su tiez krasne..pekne sa vam uz pomenili :) ja nemam fotecky ale v blizkej buducnosti spravim nejake :)

lilabmw

Baby prosim ak ste niektora co ma spraveny nosik ozvite sa prosim ja som tiez neignorovala ked viacere potrebovali ohladne prsiek poradit...dakujem

ewel007

kvet

snad sa k 30ke dostanem na reopku k tým 700ml :))
no citim sa ok v normalnej, len mam dostať svoje dni, tak prska začínaju štrajkovať..
mi sme sa včera s cleuškou tak potešili podprdam, snad sa nabuduce pridaš aj ty :))
a čo je s v.girl, nie si s ňou v kontakte?

kvet11

tomasova

ja som v tom HM bola tuším aj tri krát možno sme sa tam všetky nejako obišli :))

a myslím na teba len som nemala ešte možnosť sa dostať k druhému PC a pozrieť tu ten mail aký to presne mám :)

kvet11

ewel007

mne sa tiež začína nejako máliť :DD ale zas oproti tomu čo tam bolo pred tým sa to nedá porovnať :))

ja mám veľkosť 40 ja mi taká akurát že mi aj bradavky skovala väčšiu som nenašla asi mali teraz nový tovar lebo ja keď som zháňala tak tieto ružové nemali :))
a ako sa cítiš v normálnej podprde?

cleopatra123

super krásne tiež s môžeš tešiť a mne sa tiež zdá ako barbinke že už ich máš iné neboj chce to len čas :))

tomasova

normalne nechapem...tak vcera po neuspesnom hladani som aj ja zabludila v H&M,ale pri spodnom pradle som sa otocila ze pojdem tam az januar,ked budem mat po vsetko.....tak to aka nahoda,vsetky na rovnakom mieste....a teda podprdy mate krasne aj ceculi v nich...