Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zanag

lilabmw

tak také ako máš ty sa mi páčia. Nevieš náhodou veľkostné miery Mentorov? Lebo viem že aj na type implantatov záleží...
A ty ich máš pod svalom?

lilabmw

ZANAG
ked chces take fakt ze plne trojky a nemas ziaden zaklada tak chod aj do 400 ked mozes.Ja mam 400 a mam take plne trojky zalezi aj od strihu podprdy.Ked chcete mat vzdy take plne trojecky aspon tak berte co najviac doktor da :-)

lilabmw

Monita

neboj sa dobre to bude ake ti zvolil Dr. a ake chces mat ty to je podstatne?A urcite ich budes mat pekne ked sa usadia neboj.Ku komu ides?

lilabmw

tenda1

mna by zaujimalo co by stala asi operacia len mäkkej casti ?a ci ti to robili v celkovej anesteze a u koho?dakujem :-)

Zanag

Sue33

tak ja asi ostanem pri 375ml. Som nižšia ako ty a chcem tie 3-ky. To asi budem mať....Aj keď základ nič moc...Už som sa konečne rozhodla po týždni :) Už leziem aj sama sebe s tou nerozhodnosťou na nervy :)

tenda1

Monitaaa

ahoj , pochybnosti sú úplne normálne , ja som sa stále bála či 390 ml nie je veľa , nechcela som byť ako Pamela a teraz ľutujem , že som si nedala vačšie :-) , lebo po opke Ti odpuchnú a poriadne

Takže sa neboj a šup dotoho !!!!