90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

janula10

baby potrebujem malu radu, moze sa cez bielkovinovy den jest karfiol????ci sa zaraduje do skroboveho dna???
dakujem

liuskaa

Krasny dnik vsetkym...kde ste dievcata? Ako sa dari???

Sesi, som rada, ze som ta inspirovala, za chvilku si ju pripravim...

...dnes je treti den...zatial som nemala ziadnu krizu...to je dost cudne u mna s mojou "pevnou" volou.... :))) a co vy? odolavate pokuseniu ? Dnes mame veceru, na ktoru sa asi vacsina z nas velmi tesi...ze???
prajem krasny a uspesny dnik....

liuskaa

Ahojte, tu som...tak 2.dnik mam uspesne za sebou...dnes som mala taky napoj z mrkvy a jablka, na obed polievku zemiakovo sampinonovu, 1 kavu viac ako 2 litre vody...a zajtra? skusim bud kukuricnu kasu alebo spagety so sampinonmi a paradajkovou omackou...pekny vecer....

kvetinky

a tak prehrešok na začiatku ti odpúšťam kedže je to nezvyk nemať sladké každý deň pre teba haha :D
ale mysli na to,kolko do toho dávaš usilia a nervov jesť správne a predsa si to jednou hlupou horalkou alebo čím nenecháš pokazit:))) !!!
strašne sa neviem dočkať tých naších výsledkov čo si budeme písat :D

Sesi

Ja mavam veceru do 5 =] to mas fajn ze si az o pol 8 hore..ja kazde rano uz od 5tej..DNeska som mala prehresok 2 banany som spapala..a ku tomu druhemu sa nepriznam heh =] No uz stim koncim uz si nic nedam,ziadne prehresky,radsej si do palcu zahriznem..=] ...LIUSKA a ty si kde? =] co si papala dnes a co ides zajtra??

kvetinky

takže mám ja po obede čo som zjedla o 12. bola som fakt hladná kedže som hore od nejakej pol 8ráno..čo sa týka večeri, tak ja ju mávam vždy do 6hodiny...neskorej nie..dnes to dám asi na 5 ak vydržím po som obedovala skoro..
a už rozmýšlam čo na zajtra :)

Sesi

=] heh tam ma mozes strasit v snoch,,dovolim ti ti =D a ked sa co i len pozriem na cokoladu tak sa nadomnou zjavis ako dimova bublina a zakricis "CICA NEZER" =D hehe...No ja som si akurat dovarila ryzu,,dala som si do nej oregano a prichutila vegetou..to bude mnamka =] ja mam dnes poobednu prax takze aj obedovat aj vecerat budem na praxi..inac chcem sa vas opytat do kolkej hodiny mate veceru?..tak sa drzte kocky a ziadne prehresky =] cmukaam