Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi, Sesi
...bielkovina musi byt len jedna...bud vajko, alebo syr..omacku mas aku tu syrovu? Z mlieka a syra? Tak to nie je dobre.... obdivujem ta tolko bananov pojest....to by som sa "nevytoto" ani do Vianoc....)))))
Sesi, myslim, ze to maslo je tam v poho, pretoze ten recept je origos z dietky....mne jabka nerobia ziadnu taku sarapatu v tele akoze hlad...takze su pre mna v poho aj rano...
inak cosi na mna lezie a chlap to nebude...((( az mam cerveny ratafak a strasne ma stipe.....neznasam byt chora....
Chcela som napisat UZ MAME 4 DNI ZA SEBOU heh..
Liuska =] uz mam dnes 4 den za sebou..aj to je dost velky pokrok no nie =] ..dnes som papala ranajky banan z roztlacenymi orechmi,desiata banan , obed baban a hruska olowrant banan .a vecera banan z roztlacenymi orechmi a medom..No a akurat som si robila papanicko na zajtra tak som trochu povylizovala syrovu omacku =] ..Zajtra sa tesim na ten obed a veceru..Uvarila som si brokolicu a zmiesala ju z uhorkami a vajicko na tvrdo posekala na to a zaliala syrovou omackou..mnaam sama bielkovina =]
Kvetinky..Daj si zakusok vsak take sladke mas len raz za 3dni =].heh..Ja citim hlad len ked som v skole.ze myslim len na jedlo,ale ked som niecim zaujata tak necitim hlad..
čaute herečky.tak vidím že plné energie ste naštartovali ovocný deň:)
ja mam dnes uhlohydr. ale pravdu povedať,sama neviem čo na večeru.či zakusok,či špagety z obedu, či chlieb s džemom..
ako zvládate inak?hlad necítite?ja vôbec
Liuska..dobry napad z tim babanom maslom a skoricov..a moze sa dnes maslo?..Ozaj dam ti malicku radu..nepapaj na ranajky jablko,lebo jablko rychlo travi v zaludku a privedie do skoreho pocitu hladu.. =] mam overene
Dobre ranko, krasne ranko... :)))
Sesi, tak dnes mam na plane vela pit...plus jablko bolo na ranajky, na svacu si dam pohar dzusu....obedik budu 2 banany, prekrojene pozdlzne, potrete roztopenym maslom a obalene skoricou...olovrantik bude hrst vl.orechov s hrozienkami a troskou lesneho medu vecera asi papaya alebo avokado...
...mimochodom...inspiruje ma to...1,5kg je prec...)))))
=] Ja som dneska skoro umrela,na veceru som chcela tu dobosku..no nic sladke sme doma nemali =D och to je naschval ze ked mozem tak neni nic,,a ked nemozem tak je toho vela,,tak som si natrela celllozrny chlebil lekvarom..a namiesto ten horkej cokolady jeden cokoladovy bombon =] ..a o pol 8 som mala deci cerveneho vina bo ocino ma dnes narodky,,tak mi to nedalo si snim nepripit heh..
LIUSKA : Zajtra budeme ako take zvieratka,ovocny den =] ..co budes papat?a aky mas casovy rozdiel medzi jedlami na ovocny den??
Anonymna8 : Je to blbost,aj ked ja cvicim kazdy den..ale moja teta schudla 30KG za 4 mesiace z 85 na 55 a je pevna vobec neni ovisnuta..a o pocas diety nechcela o cviceni ani pocut ..
ninka
tak ja som si dala cheese cake kedže žijem v anglicku a je to tu najpopulárnejšie a najchutnejšie...ale prakticky hocijaký zakusok 1 !