Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Ahojte....no konecne...))
tak dnes bielkoviny, tie moc nemusim...ale prezijem, no nie? Tak dnes som mala mandarinku + pomaranc, vela vela vody, na obed, vyvar s chlebom a spenat s vajickami , troska menej H2O ako dopoludnia a vecera bude opat to, co bolo na obedik, samozrejme bez vyvaru a chlebika a o polovicku menej...inak mam o 2,3 kg menej...
Caute babenky..
Kvetinky : jj chapem ta uz..a aky mas plat na mesiac ako taka nanny?Po skole by som tiez chcela ist skusit..aky mas na mesiac plat??
Dosla som zo skoly akurat..=] este ma caka vecera..Liuska co si papala dneska?
Cvicit dneska nebudem lebo idem skoro ku priatelovi.. a tak..tak mam na bruchu akurat AB tronic x2..dneska nam to doslo..fakt sranda heh =]
mame to pomohlo ale hned co to prestanete dodrziavat priberete...schudnete iba cvicenim alebo pod noz...
liuska
pracujemeeeeee :D:D no mám ovocný deň a som nejaká unavená celkovo,idem si pospať aspon nebudem nič jesť alebo len rozmýšlať nad tým:D
čo ty dnes ako sa máme?
...no kde ste dievky....ako to, ze je tu tak prazdno....((((
sesi
nene,je to trocha zamotané,ja som nanny a staram sa im o dcérku v anglicku,ale povedala som,že natrvalo odchádzam,kvoli zdraviu.no nečakala som,že schudnem skorej než odídem,takže oni si našli nahradu a teraz ma nemohu prijať späť..nevadí.
idem domov na par mesiacov kym dieta neskončí,a potom idem do anglicka do septembra len na brigady kym mi nezačne výška:)
Liuska ..mas pravdu..ale vajka tam mam malo..a syrovu omacku som si spravila z taveneho syra a smotany..=] nevadi vsak jednim dnom to nepokazim..
Kvetinky..a to ta akoze vyhodil?alebo len nemas pracu na 2 tyzdne,a po 2 tyzdnoch nastupujes zas ??aj tak ma to mrzi..debilko jeden,vsak nevie o co prisiel ze??=]
liuska..
dakujem,ale tak asi to tak má byt..idem späť na SVK na nejaké mesiace,tak aj chudnutie pojde lepšie za psychickej podpory od rodiny..
nejak sa citim vinna že fakt som nemusela si dat navyše sladke po jednej dávke..blee
kvetinky, tak to mi je luto...s tou pracou...
ach jo holky,dnes som sa dozvedela dost zlú správu ohladom mojej roboty,respektívne,už bez roboty do 2týždnov,tak som pohnojila dnešný uhlohydr.den a dala som si asi viac sladkeho než som mala...
nič,nevzdávam sa,nervy mi to potrebovali,zajtra mam ovocny den tak sa vytešujem..