Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
sesi
no ja som sa momentálne na tento mesiac doslova vyprdla na moj orbitrek lebo som zaneprazdena sťahovaním sa späť na SVK z londýna.takže jedine dodržiavam dietu ale cvičit budem potom..ked prídem dom,tam mam lepší stroj.a to budem každý deň ako kedysi..
čo zajtra papáš? ja si robím tu zeleninovu omeletu kedže mam bielkovinovy den
Liuskaa super že si sa pridala,trom nam to pojde lahšie ako jednej =) budeme sa dopingovať a zdrbkavať za prehrešky čo dúfam že nebudu heh =) aj ked viem že budu,,u mna určite =D ja vam tu budem pisat kazdy den,kezde som vetsi zavislak na internete =D hehe,,a kocky aj cvicite?Lebo ja uz mesiac chodim do fitka 4x do tyzdna
liuska
to dáme,vydržíme.predsa kolko dievčat to zvládlo,tak ja sa len teším tomu :-) aké úspechy mali..a drží ma to pri nádeji..budeme tu sa kontaktovať tak často ako to pojde.
Kvetinky...
zatial som ju nedrzala...parkrat som si o nej precitala, ale nevyskusala zatial....takze premiera....
holky, ten link čo som uviedla, otvorte tu stranku a je tam hned 90 dnová dieta, odklikajte si dole ju najdete.je dlhá,výborné napady a hlavne,presne určené čo papať v akom množstve..
čo sa týka medu, ja fakt neviem, tam by to malo byť písane :D
liuska
super že si sa rozhodla pridať.takže ja zajtra mám bielkovinový deň a idem jest 200g nakrajanej rôznej zeleeniny,2 vajcia, zmiešať vlastne a na lyžičke oleji urobiť praženicu, jeden kúštek chlebíka :)
večer, 1 vajce, 100g nakrajanej zeleninky,bez chlebíka.
už si niekedy držala tuto dietu?
...neviete ci sa moze medik???Ak ano, kam ho zaradit....neutral...???
Ahojte,
pridam sa ak mozem...zacala som tiez dnes... takze bielkoviny...Mam 168cm a strasnych 74 kg, az sa hanbim...chcela by som sa dostat na mojich 58kg a budem happy...co chystate na zajtra? ja nieco so zemiacikmi, sampinonmi, zeleninkou...
To len dneska mam vynimku lebo som si z obedu neodlozila...pocuj a to ze vecera ma byt ta ista aako obed to plati po celych 90dni? a nepochopila som este ze v ktore dni mam jest aj chlebik celozrnny