Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Kočky a aké si zvyknete dávať zákusky? normálne krémové?
liuska
:D:D:D:D:D hahaha ja to poznáááám..zajtra ma to čaká..hodinu jeden zákusok.ale zajtra rozmýšlam si dať malu zmrzlinu..alebo uvidím ešte.:)))
Dievcata...no to teda bolo nieco....))) V zivote som tak dlho nejedla jeden zaaaakusok, ako dnes...:))))cim to asi bude???hihi...
dievčatá, dám vám jednu radu.. počas dňa konzumujte načo máte chuť a po 18 hod. nejedzte a hlavne cvičte!!!! pretože vám ochabne telo, ovisne.. neni to pekné:)))
Vsak ..toto je stopercentna dieta..Ved ked si vsimnes niesu v nej ziadne kalorie a tuky..Magda pavelekova znej schudla okolo 25KG
sesi
:)))) tak nám to predsa ide..ja zo stehien a trocha zo zadku..musím vydržať kým to pôjde úmerne,myslím ruky a tak..
nie hydro ja tupaňa haha..uhlohydrátový..zajtra budem teda papať cestovinu s kečupom,a večer zákusok alebo nejaké pečivo..
fakt píš vždy ked ti niekto povie že si schudla.ma to samu poteší že to ide tato dieta
Kvetinky : To je superr ,od sefa to vie potesit no nie..=] ..heh mne tiez spoluziacka dnes povedala ze som schudla..ani neviem preco =].ved ju drzim len od pondelka..ale vsimla som si ze uz nemam take nafuknute brusko..mozno preto si to vsimla...Ozaj ..HYDRO.DNik??TO je AKY??DUFAM ze nie vodny..lebo ten sa ma len kazdych 29 dni...
čauko moje dve dietárky :D
takže,chcem vám dodať pevnú volu pretože hádajte čo som zistila !!!!!
mám diétu od 12.teho a všimol si moj vedúci,že som schudla !! len tak zo srandy som si skúsila jedny rifle ktoré nenavliekla som nad stehna a dnes som ich potiahla nad stehna ale nezapla.chudnem,ide to !!!! tešíííím a dodáva mi to energiu.zajtra sa teším na hydro.dník:)
ako vám to ide?
Liuska...=] heh si to vystihla..jj tesim sa na veceru..tortu nemam tak si zahriznem do neakej dobosky =] ..
BUANA : tak vcera som sa meriala a vazila..Meriam 175cm a vazila som v pondelok 70kg..a chcem schudnut minimalne na 60KG..ides sa pridat aj ty?? =]
Janulka myslim si ze aj ked si das karfiol,nic tim nepokazis ,,je to zelenina,,to nevadi aj keby to sa malo len na skrobovy..=] nic tim nepokazis..
Tak baby dnes mam uz 3 den za sebou..este 87 dni..potesujuce no nie? =DD hh
AJ KAPUSTA je zelenina a moze sa iba cez skrobovy!!!