90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

MP
iiha tak držím palce s tým...no mne nechýba žiadny sacharid..zelenina je základ ktorú musím jesť velmi často a vo velkých množstvách surovú..uvediem priklad mojho jedalnička dole:

ZUZKA
ahojky,ja konečne po 90dňovke som získala normalnu zdravu dietu pre moj metabolizmus,funkcia čo kolko kedy jesť bola vypočítana na zaklade parametrov mojho tela.takže pre každého je iná..ale tu je príklad

R: 1nízkotučný biely jogurt (silueta od olmy)
D:: 2grahamové rohlíky, či trochu cestoviny alebo ryže
Obed: cottage cheese + surová zelenina lubovolná
Olovr : 3dcl nízkotuč.mlieko,alebo tuňák vo vlastnej šťave + zelenina,alebo dve vajcia,len 1žltko zjesť+zelenina
Večera-hovädzí masko 150G + zelenina,ryba+ zelenina,morčacie prsia+zelenina

odstup jedál je 3hodiny..pamätajte si,že toto je pre ludi s nadmerným svalstvom,ktorý potrebujú odbúrať tuk+niečo zo svalov..konečne strava čo ide akurat ku mne..po dvoch rokoch snaženi sa

M.P.

kvetinky tak skús prosím ťa podrobnejšie popísať gramáž k tej tvojej diétke. neviem či je pre mňa vhodná čisto bielkovinová strava, možno mne to nesadne tak ako tebe nesadla 90dňovka. alebo čo povieš na taký variant, jesť ako v bielkovinový deň 90dňovky? teda doobedu ovocie, obed, večera bielkovina.

prečo sa chceš vrátiť do UK? vravela si, že tam pôjdeš len ak neschudneš :) nemám nejaké extra plány na leto, okrem jedného :) užívať si :) už za pár dní sa totiž vráti človek, ktorý rok študoval Austrálii a s ktorým som si takmer pred jeho odchodom niečo začala. A vyzerá to tak, že konečne bude šanca zrealizovať to :)

kvetinky

MP
ahojky Bc :-) tak teda gratulujem k obhajobe a nech ti to dobre dopadne..
takže neviem ako ty s 90dňovku,no ja bych sa na nu veru nedala po tom čo mi dorobila s metabolizmom.
už som 3tí týždeň na tej mojej bielkovinovej a na stehnách úbytok -6cm, v páse -4cm a ruky -1,5cm
som spokojná..ja ti enviem ako to je so syrom večer a tak,ale z hydinového maska rýchlješie vyhladnieš preto ho mám večer..je to mala porcia takže ma nič neťaži..:) radila by som ti hádam túto diétku tiež..:)
nevážim sa,lebo mne ubudaju cm a váha ma nezaujima :)

M.P.

ahoooj kvetinky :)

tak po dlhej dobe som tu zas. obhajoba vykonaná a "už len" jedny štátnice, ale to až koncom mesiaca.

rozmýšľam, že zas nabehnem na 90dňovku, teda na poradie dní podľa 90dňovky. chýba mi strašne nejaký stravovací režim, som strašne nespokojná keď jem len tak halabala čo príde. už dlho som sa nevážila, ale nemám pocit, že by som pribrala, ale ani neschudla. a ešte pár kilogramov potrebujem dať dole. takže zajtra sa odvážim a začínam zas. inak, ani sa mi nechce jesť, keď je vonku tak teplo, nemám hlad, koľkokrát sa musím až nútiť a samozrejme do toho ešte predštátnicový stres... no paráda.

ako sa ti darí moja? už si dlho nenapísala nič o sebe. ide to? si spokojná? s tým mliekom a acidkom môžeš mať pravdu, ale ja som ho zas nepila až tak často, aby to malo nejaký zásadný v vplyv. a ešte k tej tvojej diéte - nemalo by to byť skôr naopak, na obed mäso a ryby, na večeru syr? podľa mňa syr je ľahší na večer. ako ti to zdôvodnila tá tvoja poradkyňa? nekritizujem, len sa pýtam, zaujíma ma to :) a teším sa ako si prečítam, ako sa ti konečne darí v chudnutí aj v práci a tak :)

kvetinky

muha.
ahojky osobko! počuj,ty ju vôbec nedrž...tato dieta je vhodná pre osoby čo chcu schudnút viac než 10kg a hlavne,zbytočne si doondíš metabolizmus..máš dobrú výšku a váhu super!!!!!neblázni...
vyrad zo svojho zoznamu sladkosti,mastné veci,jedz vela surovej zeleniny pri ktorej sa dobre chudne a nepi sladke vody..5krat denne papaj..ale neblbní s tymto..
v tvojom prípade nastane jojo efekt kedže vážiš zdravo a potom sa ti to vrati s urokami..radím ti

muha.

ja mam 17, meriam asi 169 cm a vážim 57 kg..chcela by som schudnúť touto diétou na 50..začala som včera aj s mamou tak uvidíme..

kvetinky

MP
ahooojky :) takže k tej tvojej bielkovinovej strave.moja nafuknuta si bola,lebo acidko obsahuje zložky,ktoré nielen zasýtia ale naplnia ťa na viac hodín,než keby sis mala dať 150g mäsa.
ja som začala sice už pred 2týždňami,ale zistili sme s trenerkou,že to nemalo vyznam,lebo som jedla kukuricu varenú čo je škrob!!!takže od tohto piatka čo bol som začala znova prísne a mam -2kg zatial.
vlastne jem každé 3hod,5krat denne.
ráno-bielkovina jogurt,desiata-grahamový rožok (je to škrob no jeden cukor v tomto musím mať),obed-cottage syr+zelenina,olovrant-mlieko,večera-ryba,maso +zelenina..ako chcem:) moc mi to vyhovuje na všetko...je to nenaročné,tak som sa rozhodla vrátiť do londýna koncom júna do septembra ale komunikovať budeme nadalej ako na začiatku..
a čo teraz máš v pláne na leto?

M.P.

ahoj kvetinky. no ako ako? šup šup sem s výsledkami :) to máš čisto bielkovinovú stravu, alebo ako?

ja som asi posledné dva týždne jedla takmer stále len bielkoviny (nemala som čas na nič a doma je mäso, ryby takmer každý deň, okrem toto často jem teraz jogurty, pijem acidká) ale musím povedať,že mne to absolútne nevyhovuje. síce mi zas niečo zliezlo dole z váhy, aj keď už nedržím diétu ( a aj zhreším sem tam a pokombinujem niečo čo sa nemá) ale z tých bielkovín sa napriek úbytku váhy cítim strašne nafúknutá, doslovne mám brucho ako balón a strašne sa mi za posledné dva týždne zhoršila pleť, samá vyrážka a mám dojem, že to je práve z toho, lebo keď jem bielkoviny pomenej, problém nemám. fakt som hrozne prekvapená, myslela som, že som pribrala, lebo sa cítim tučnejšia než predtým, diéta nič, šport nič... ale aspoň vidím, že tí čo tvrdia, že po 90dňovke nabrali všetko nazad, tak je to ich chyba, pretože to nabrali tým, že sa začali opať "prežierať". proste to nie je možné len tak z ničoho nič nabrať tie kg nazad.

inak mám po dvoch mesiacoch prvý voľný deň, kedy nemusím nič robiť, nemusím vstávať skoro ráno na budík, a hlavne nemám stres!!!! jedna škola skončená, odštátnicované a na druhej škole som mala včera poslednú skúšku a čaká ma už len obhajoba a štátnice. tak som sa strašne bála, že to nezvládnem, že budem musieť prerušiť na jednej škole, vkuse každý deň len samé učenie, učenie, učenie.... a neskutočný odpor k tomu všetkému... kvôli tomu som samozrejme zanedbávala všetko ostatné vrátane seba samej... ale som rada, že je to ako je a snáď už bude dobre, nabehnem opäť na nejaký režim, začnem zas behávať. a zas nám prší :( dúfam, že večer nebude. pekný deň ti prajem kvetinky, ozvi sa keď budeš môcť.